Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
makro ile aktif tabloyu seçmek ve ilgili kişiye mail göndermek
konunuzla ilgili biraz calistim fakat nasil listelenecegini bilemiyorum hep cumtom hem list yapmiyor bildigim data validation farkli bir sonuc isterseniz, yardimci olmaya calisayim, mail kismi kolay bolumu ama liste kismina kadar benden bu kadar, kolay gelsin..
üstad eyvallah, eline sağlık.
ama listemeleme tam istediğim gibi olmuyor.
ben biraz kafa yoruyum bakalım, sizin tablonuzun üstünde.
birde bana makro ile nasıl mail atacağımı anlatabilir misiniz?
mesela sheet1 de yer alan A1:A315 aralığında, alt alta mail adresleri olsun.
sheet2 de A1:F15 aralığındaki tabloyu, o adreslere tek tek mail atsın.
bu yapılabilir mi?
orneginiz uzerinde ben mail gondermek icin biseyler yaptim, istediginiz rangelerde degil edit yapabilirsiniz umarim, aksi takdirde konudan yardim etmeye calisirim, draft dosya ektedir, kolay gelsin..
allah makrolarına zeval vermesin
mail kısmı tam istediğim gibi
ben tablo üzerinde oynama yaparım biraz
ondan sonra tam kıvama gelir sanırım
peki birde şöyle birşey olabilir mi?
makrodaki item deneme.com yerine loop while koysak, excelde herhangi bir yere listelediğim kodları tabloya alacak sırasıyla,tablodaki verilerde değişecek dolayısıyla. her değişimden sonra maili ilgili kişi adresine tek tek atabilir mi?
daha fazla bisey tasarlayacagimi sanmiyorum zamanim oldukca konulara yardim etmeye calisiyorum ve takdir edersiniz sitede bir cok konu aciliyor, ama herhangi bir gelistirme fikriniz olursa yardima hazir olurum, kolay gelsin..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.