• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

MAKRO içerisine yazdığım kodları kaydetmiyor....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c_235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar herkese mrb, excel 2007 de yazdğım makro kodları excel kaydetmiyor nedenini bi türlü anlayamadım...Ofis kaldırdım tekrar kurdum aama nafile yine aynı ,muhtemelen içerisindeki ayarları değişmiş ama bulamıyorum,,yardımlarınızı bekliyorum....ilgileneen herkese şimdiden teşekkr ederim herkese kolay gelsin.... örnek hata mesajı ekte resim olarak eklenmiştir.....

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    89.6 KB · Görüntüleme: 17
excel sıfırlama ayarlarını(ilk kurulumdaki ayarları) bilen varsa da olur. İlk kurulumdaki haline nasıl geri döndürebiliriz _?

merhaba

konunun kurulum ayarlarıyla ilgisi yok.
kaydederken kayıt türünü; makro içerebilen excel çalışma kitabı olarak seçmelisiniz

Arkadaşım denedim ama olmadı.....ilk kurulumdaki, ayarlarına nasıl geri getirebiliriz....??

Arkadaşım denedim ama olmadı.....ilk kurulumdaki, ayarlarına nasıl geri getirebiliriz....??

merhaba
kurulum ayarlarıyla ilgisi yok!
dosyayı yeni oluşturmuşsanız kaydet penceresinde "makro içerebilen excel çalışma kitabı" seçeneğini işaretleyin, mevcut dosyaya kod yazmışsanız benzer işlemi farklı kaydet olarak yapmalısınız.

merhaba
kurulum ayarlarıyla ilgisi yok!
dosyayı yeni oluşturmuşsanız kaydet penceresinde "makro içerebilen excel çalışma kitabı" seçeneğini işaretleyin, mevcut dosyaya kod yazmışsanız benzer işlemi farklı kaydet olarak yapmalısınız.

Olmadı bu sorun bende de var çalısma kitabına kaydetmıyo vb kodlarını

Geri