• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro hk.

Excel Vers. ve Dili
2010
merhabalar

ekteki dosyam da tüm sheetleri GENEL ismi verdiğim sheet altında dosya açıldığı anda alt lata yapıştırmak istiyorum.

fakat buradaki sıkıntım şu ;

1) Sheetler ortak klasörden gelmekte ve her gün anlık olarak güncelleşmektedir.

bundan dolayıda mükerrer kayıt olma olasılığı doğuyor. yani kısacası GENEL sekmesi veritabanı gibi bilgileri tek bir yerde toplamama işey yarayacak.

(ben bununla alakalı bir kod yazabildim dosyanın içerisinde mevcut fakat benim yazdığım kodda sadece kopyalama ve yeni bir sheet e yapıştırma var)

2) yukarıdaki madde eğer yapılabilirse yapıştırdığı satırların en sonuna hangi sheetden yapıştırdı ise onun ismini yazmasını rica ediyorum.

siz değerli üstatların yardımlarını arz ederim.

Merhaba.
Bu forumda bir soruya bu kadar uzun sürede cevap alamadıysanız sorunuzu ve örnek dosyanızı gözden geçirmeniz gerekiyor demektir.
Size yardımcı olabilmesi açısından aşağıdaki eksiklikleri gideriniz ve soruları cevaplayınız.

1. Örnek dosyanızda hiç veri yok.
2. Örnek dosyada olmasını istediğiniz sonucu gösteren bir örnek yok.
3. Kodlar dosya açıldığında çalışsın istiyorsunuz. O halde neden verilerin anlık değiştiğini söylüyorsunuz? Burada bilmemiz gereken başka bir şey mi var yoksa sadece mükerrer kayıt olmasın mı istiyorsunuz? Bunun ile anlık veri değişmesinin ne alakası var?
4. Bir verinin mükerrer olup olmadığını nasıl anlayacağız? Hangi veri tekrar ediyorsa göz ardı edeceğiz?
5. Başka bilmemiz gereken şeyler varsa onları da söyleyiniz.

Geri