Sayfa birleştir
Sayın Hocalarım ,
Necdet Yeşertener hocamızın farklı soruya cevap olarak verdiği kodları 2 sayfanın birleştirilmesinde kullanıyorum.
Şu şekilde bir hata alıyorum sayfaları birleştirirken her sayfada ki son satıra kadar alması gerekirken satır aralığı sabitleme yapamadığımdan daha doğrusu kod oluşturma konusunda yeterli bilgim olmadığından her sayfada farklı satır sayısı olduğundan A1:L1500 aralığı olarak değiştirdiğimden sayfalarda ki aktaralıcak satır bittikten sonra baştan tekrar aktarıyor , bunu önleme konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sub TekSayfadaTopla()
Dim Sat As Long
Dim Syf As Integer
Sheets("Konsolide").Select
Application.ScreenUpdating = False
Range("A1:L65536").ClearContents
For Syf = 1 To Sheets.Count
Sat = [K65536].End(3).Row + 1
Sheets(Syf).Range("A1:L1500").Copy Cells(Sat, "A")
Next Syf
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "Sayfaları Birleştirdim.."
End Sub
Sayın Hocalarım ,
Necdet Yeşertener hocamızın farklı soruya cevap olarak verdiği kodları 2 sayfanın birleştirilmesinde kullanıyorum.
Şu şekilde bir hata alıyorum sayfaları birleştirirken her sayfada ki son satıra kadar alması gerekirken satır aralığı sabitleme yapamadığımdan daha doğrusu kod oluşturma konusunda yeterli bilgim olmadığından her sayfada farklı satır sayısı olduğundan A1:L1500 aralığı olarak değiştirdiğimden sayfalarda ki aktaralıcak satır bittikten sonra baştan tekrar aktarıyor , bunu önleme konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sub TekSayfadaTopla()
Dim Sat As Long
Dim Syf As Integer
Sheets("Konsolide").Select
Application.ScreenUpdating = False
Range("A1:L65536").ClearContents
For Syf = 1 To Sheets.Count
Sat = [K65536].End(3).Row + 1
Sheets(Syf).Range("A1:L1500").Copy Cells(Sat, "A")
Next Syf
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "Sayfaları Birleştirdim.."
End Sub
Son düzenleme: