• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro Hata Veriyor

Geçenlerde format attım. Formattan önce sıkıntısız çalışan sayfalarım şimdi açılmıyor. Ekteki çalışmada makro hata vermeye başladı. Satırda göremediğim gizli sayfaları görüp işlem yapamıyorum.10,1,0 adındaki sayfalar gizlenmiş göremiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. VBA şifresi vo1964 ' tür.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Dosyayı açtığımda hiç bir sayfa görünmüyordu. Çünkü Excel seçeneklerinden sayfa sekmelerini göster işaretli değildi. Göster olarak işaretlediğimde tüm sayfalar göründü.

Necdet Bey sizde nası açıldı bilmiyorum ama , ben açarken makro hatası veriyor. Öğrenci isimleri ile sil sayfasınfan başka sayfalar var ve onları göremiyorum. Bir de herhangi bir değişiklik yapmaya kalksam "Microsft excel çalışmayı durdurdu"hata iletisi alıyorum. Ne yapmam lazım? yardımlarınız çok önemli,çünkü birden fazla sorunlu çalışmam var.

Dosyayı açarken makroyu aktifleştirmesen ve dosyayı açsan.Sonra markolara baksan olurmu?veya dosyanın adını değiştirmişsen makro eski dosya ismini arıyor olabilir.Bende de aynı sorun olmuştu.Kopya bile yapsan bağzen çalışmıyor.(isim değişikliğinden)
Selamlar cetins58

Geri