• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro hakkında yardım lütfen!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
19 Mayıs 2015
Mesajlar
239
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
1] Ek teki 1.dosya da(numune kayıt-kabul 1) 1,2 ve 3. sekmelerde "x" işaretlemesi yaptığım da "parametre dağılım" sayfasında karşılığına gelen numaralar sıralanıyor.Aynı kodun ek teki 2. dosya da(numune kayıt-kabul 2) çalışması için kod da nasıl bir değişiklik yapmalıyım.
Not 1: Parametre dağılım sayfası için şifre:3452

2] "Parametre dağılım" tablosunu sekme olarak değil de farklı bir Excell sayfası halin de kullanabilir miyim?

3] 1,2 ve 3. sekmeler deki Ek parametre bölümlerinde küçük hücrelere "x" işareti konulup,büyük hücrelere değişik yazılar yazılacak.Bu yazıların da "parametre dağılım" sayfasın da otomatik görünmesi mümkün mü?

4] "parametre dağılım" sayfasına yansıyan sayıların son 4 (dört) rakamının vurgulanması,daha belirgin hale getirilmesi mümkün mü?

5] 1,2 ve 3. sekmelerin olduğu kısımda bir işaretleme veya değişiklik yaptıktan belli bir süre sonun da otomatik olarak sayfanın kaydedilerek kapanması mümkün mü?

Farkındayım çok fazla soru sordum.Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

Forum ramazan dolayısıyla kapalı mı acaba? Sorduğum soruların hiçbiri için bir çözüm yok mu? Olumlu olumsuz hiçbir yanıt alamadım.Mümkün olmayan şeyler ise boşuna beklenti içinde olmayayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst