• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro Hakkında Bilgi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jacarew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Arkadaşalar ben makro oluşturma konusunda biraz acemiyim ama makronun temelini kapsam üzerine upgrade yaparım:yardim:
Sorum şu;
Buton nasıl eklenir ve butona nasıl köprü ekliyoruz.(köprüden kastım mesela yazdır butonu ekleyeceğm basınca direkt yazıcı faaliyete geçecek)

Arkadaşalar ben makro oluşturma konusunda biraz acemiyim ama makronun temelini kapsam üzerine upgrade yaparım:yardim:
Sorum şu;
Buton nasıl eklenir ve butona nasıl köprü ekliyoruz.(köprüden kastım mesela yazdır butonu ekleyeceğm basınca direkt yazıcı faaliyete geçecek)

Ekteki dosyayı inceleyin.

teşekkür

yurttas bey bu forumda diğer konularla ilgili yardımcı olan arkadaşlara
muhakkak müteşekkirim. ayrıca bu sitede bir şeyler öğrenmek adına uğraşıyor uzun zaman harcıyorum lafı uzatıp başınızı aprıtmak istemiyorum şu düğme koyma yani macro öğrenmek uzun zamanımı almıştı şunu söylemek istiyorum bu zaman kadar şu göndermiş olduğunuz dosya kadar güzel anlamamıştım gerçekten çok teşekür ederim anlaması çok kolaydı ve en azından bir teşekkür etmek içimden geldi size kolay gelsin

Ekteki dosyayı inceleyin.

Dosyayı inceledim de office 2007 de sayfa üzerine butonu ekleyeceğimiz Denetim Araç Kutusunu nereden açabiliriz?

Office 2007 daha kullanışsız sizcede öyle değilmi?

Değerli forum yöneticileri sanırım son sorum gözden kaçtı. Excel sayfası üzerine butonu (Office 2007) nereden ekleyebilirim? Denetim Araç Kutusu menüsünü göremiyorum bir türlü.

konu açılmış görmedim pardon

Geri