• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro çalıştırmada sorun

Excel Vers. ve Dili
excel 2009-Türkçe
mrb arkadaşlar. ben kaydettiğim makroyu tekrar çalıştırmada sorun yaşıyorum. excel i kapatıp açtığımda kaydettiğim hiçbir makro görünmüyor. yardımcı olursanız sevinirim. makroyu kayıt ederken yapmam gereken farklı birşey mi var acaba. kaydet demek yetmiyor mu? teşekkürler.

mrb arkadaşlar. ben kaydettiğim makroyu tekrar çalıştırmada sorun yaşıyorum. excel i kapatıp açtığımda kaydettiğim hiçbir makro görünmüyor. yardımcı olursanız sevinirim. makroyu kayıt ederken yapmam gereken farklı birşey mi var acaba. kaydet demek yetmiyor mu? teşekkürler.

merhaba
sanırım excel2007 kullanıyorsunuz.
dosyayı kaydederken "excel makro etkin çalışma kitabı" olarak kaydetmelisiniz.
makrolu excel 2007 dosyası .xlsm, makrosuz excel 2007 .xlsx uzantılıdır.

dediğiniz gibi 2007 kullanıyorum. ilk defa kullandığım için biraz sıkıntı var. pek de hoş değilmiş ama güncel kalmak adına uğraşıyorum.
Yanıt için teşekkürler

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz.Excel 2007 de vba ve makroyla yapılmış bir dosya var bu dosya açıkken makrolar görünüyor kapatınca yeni açılan excel dosyasında makrolar görünmüyor.Güvenlik ayarlarını düşürdüm bilgisayarı restart ettim ama değişen bir şey olmadı.

makroyla o dosya otomatik açılıp yazıcıya belge gönderiyor yani kapalı olması gerekiyor.ama kapatınca da yeni açtığım belgede makroları göremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekküre ederim.İyi çalışmalar.

Geri