• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makbuz giriş

Excel Vers. ve Dili
2007,5
Efendim , okulumuzda aile birliğinin kestiği makbuzları ekdeki gibi listeliyoruz...

makbuz bittimi yeni makbuza geçince yeni sayfaya yazılıyor...yani her makbuzun dökümü ayrı bir sayfada...buda arama yaparken zor oluyor

Yapmak istediğim:

giriş yapılan bir form ( makbuz no diye soran bir giriş perceresi olacak)

bu giriş formu giriş yaptığımız tarihi ve sıra nosunu ( satır sıra) otomatik verecek

diyelim makbuz nosuna 14 girdik ve girişleri yaptık...makbuz koçanı bitti yeni makbuza geçerken useformda MAKBUZ BİTTİ düğmesine basınca... girilen 14 nolu makbuzun dökümünü , exel ve ismini 14 olarak masa üstüne kaydedecek
ve yeni makbuz ismini girmemizi isteyecek, mesela 16 girdik useform kaldığı yerden bu sefer 16 nolu makbuza yazmaya devem edecek..

yani bütün makbuzlar useformda sayfa 1 de kayıtlı olacak ( sınıf veya isim bazında arama yaparken bulalım ) sadece makbuz bitimlerini exel olarak masa üstüne atacak...

olabilirmi TEŞEKKÜr

Ekli dosyalar

hocam bu şekilde özel bilgileri paylaşmayın.dosyada vatandasşların t.c kimlik numaraları falan var.birde hocam bunlara gerek yok.zaten okul-aile birliği makbuz makbuzları tefbis üzerinden kesiliyor.

evet haklısınz ,

aile birliği hesaplarını bu şekilde tutyorlar...

hala makbuz kesiyor ve kendisi bir exel sayfasına kayıt ediyor..

bahsettiğim program işlerini kolaylaştıracak

efendim, daha önemli işlerle meşgulsunuz anlıyorum....

Yinede sağolun,, ben beklerim

Geri