• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mail Göndermek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MADCAP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TURKCE
Merhaba Arkadaşlar,

Dün Hüseyin Çoban Bey Bana yardımcı olarak ekte yer alan mail gönder makrosunu yaptı. Evde herşey iyiydi. Ancak işe geldiğimde hata mesajlarını aldım. Göndermiyor. Resim olarak gitmesi gereken mail " mail gönder sayfasına geliyor" Hata resimleri ektedir. Yardımlarınızı talep eder, iy çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

• Satış Karşılaştırma.xls
    Satış Karşılaştırma.xls
    370.5 KB · Görüntüleme: 16
  • harta3.jpg
    harta3.jpg
    19.1 KB · Görüntüleme: 11
  • hata2.jpg
    hata2.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 10
. . .

Hata resimleri çok küçük, pek anlaşılmıyor.

C sürücünde yetki kısıtılaması olabilir.

Const strPath As String = "C:\"
Bu satırı D solarak değiştirerek deneyiniz.
Kod:
Const strPath As String = "D:\"

. . .

Set obj = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder(strPath)

Bu seferde bu hata veriyor.

Evet Yetki kısıtı bulunuyor bılgısayarda. ancak size ılk yolladgım ornekte yollanabılıyor...

Yardimlarinizi talep ederim. Size ben bir kabul edilmemis irsaliye formati attim. O bizim pc lerde calisiyor. Bunda yine sknti cikti.

Set obj = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder(strPath)

Bu hatayı almaya devam ediyorum arkadaşlar. aynı zamanda Tr ve bölge mail atacağım kişiler farklı.. Bunları sabitleyemiyormuyuz? Tr mail atacağım kişiler tr seçtiğim zaman otomatik gelse.? Türkiye satışlarını farklı kişilere atıyorum CC'de farklı oluyor tabi. Yazacağım a1 sutunuda farklı.

Aynı zamanda raporu atacakken ; Rapor sayfasından çekip atıyor türkiye ve bölgeye ancak satışlar tam tutmuyor? ne yaptıysam yapamadım yardımlarınızı talep ederim.

Konu hakkinda israrla yardimlarinizi bekliyorum.

Sorununuzu ilk mesajınızda açıklamamışsınız. Detaylara sanırım Hüseyin bey hakim durumda.

Bu durumda yardım almanız zorlaşıyor. Ayrıca başlıklarınıza ACİL yazdığınızda bu tür başlıklar bize itici geliyor. Hemde forum kurallarına uygun değil.

Çözüm bulabilmeniz adına sorunuzu foruma yöneltmeniz gerekiyor.

Dosyanızda yapmak istediğiniz işlemleri detaylıca açıklarsanız yardım almanız kolaylaşır.

Geri