• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mail gönderme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halit3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Halit Bey,
çok teşekkür ederim tam istediğim şekilde olmuş ellerinize sağlık son kez bir şey daha isteyeceğim
yanlız exe programını kurduktan sonra ilgili saatte tabloyu açıyor mail gönderiyor fakat tekrardan exell tablosunu kapatmadığından ikinci gün göndermiyor
excell dosyasının otomatik kapanması sağlanabilinir mi ? birde sayfa ilk açıldığında arşivlecek dosya adı uyarısı veriyor onun yerine mail listesi sayfasında a10 hücresine yazacağım dosya adını alırsa süper olur
selamlar

Son düzenleme:
Halit Bey,
çok teşekkür ederim tam istediğim şekilde olmuş ellerinize sağlık
yanlız exe programını kurduktan sonra ilgili saatte tabloyu açıyor mail gönderiyor fakat tekrardan exell tablosunu kapatmadığından ikinci gün göndermiyor
excell dosyasının otomatik kapanması sağlanabilinirmi
selamlar

ekli dosyayı bir klasörün içine koyun ve dosyayı açtığınızda kırmızı text nesnesine yazacağınız zaman kadar dosya açık kalacak ve ondan sonra kapanacaktır

zamandan kasıt saniye olarak

örnek şu anda kırmızı yerde on yazıyor ve bu şu anlama geliyor 10 siniye anlaşılmalı

diğer taraftan farklı mail gönderme işleminide yaptım bunun için dosyanın yanında (adresler) klasörü olmalı ve bu klasörlerin içinde text metin dosyası olmalı ve bu dosyaların içindede örnek mail adresleri olmalı

dosyayı yeniden yüklüyorum

burada iki tane form var sizin ki proğramı açınca diğer formu aç menüsüne tıklayın.

Ekli dosyalar

Halit Bey,
çok uğraş vermişsiniz ama dün gönderdiğiniz dosyaları revize edebilirseniz benim işimi tam olarak görüyor olacak
ekli dosyadaki
1)mail gönder exe programına yeni açılan dosyayı otomatik kapat komutu
2)ekteki excell dosyasında da açıldığında arşivlenecek dosya adını yazınız uyarısına mail listesi sayfasında C1 Hücresinden alacak şekilde revize edebilirsiniz
özetle benim istediğim manuel müdahale etmeden kendiliğinden mail gönderecek şekilde olması

sizide çok meşgul ettim lütfen kusura bakmayın
iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Halit Bey,
çok uğraş vermişsiniz ama dün gönderdiğiniz dosyaları revize edebilirseniz benim işimi tam olarak görüyor olacak
ekli dosyadaki
1)mail gönder exe programına yeni açılan dosyayı otomatik kapat komutu
2)ekteki excell dosyasında da açıldığında arşivlenecek dosya adını yazınız uyarısına mail listesi sayfasında C1 Hücresinden alacak şekilde revize edebilirsiniz
özetle benim istediğim manuel müdahale etmeden kendiliğinden mail gönderecek şekilde olması

sizide çok meşgul ettim lütfen kusura bakmayın
iyi çalışmalar.

ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

ekli dosyayı denermisiniz.

Halit Bey,
ellerinize sağlık fakat bu exe programı dosyayı açıp kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor yani makroyu çalıştırmıyor excell dosyasını manuel açtığımda makro çalışıp tüm komutları yerine getiriyor EXE Programını makro çalıştırır vaziyette revize etmeniz mümkünmü
iyi çalışmalar

Son düzenleme:
dosyayı kontrol edin.

Ekli dosyalar

Çok iyi bir paylaşım. Emeğinize sağlık.

1 nolu mesaja exe uzantılı mail gönderme ile ilgili dosya ve görsel video ekledim.

Halit Bey sizden bir ricam daha olacak,
Ekte makrolu ekran görüntüsünü ilgili kişilere mail atabilen bir tablo var bunu tek tuşla onlarca bayi'nin bilgilerini ekrana getirip ekran görüntüsü mailini otomatik olarak yapmasını istiyorum ;
manuel onlarca bayinin bilgilerini ekran görüntüsü olarak mail atıyorum tek tek yapıp zaman kaybet istemiyorum tek tuşla arka arkaya bayileri seçip bilgilerini ekrana getirip daha sonra ekran görüntüsünü mail atmasını istiyorum.
Yapılmak istenilen;
1 )P kolonundan bulunan bayi isimlerini sırayla seçmesi
2) Günlük Sheet'den advanced filter yap C11 hücresinden itibaren yapıştır
3)Aylık Sheet'den advanced filter yap Günlük raporunun 4 satır altından itibaren yapıştır
4)Q1 ve Q2 Hücresinde bulunan mail listesine(Formüllüdür) EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ mail at
Dikkat edilmesi gereken nokta her bayinin kalem sayıları farklıdır advanced filter yapılırken bilgiler üst üste gelebilir.
otomatik makronun haricinde birde tüm bilgileri ekrana manuel mail atma makrosuda olursa minnettar kalırım yani iki makro olacak
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Halit Bey sizden bir ricam daha olacak,
Ekte makrolu ekran görüntüsünü ilgili kişilere mail atabilen bir tablo var bunu tek tuşla onlarca bayi'nin bilgilerini ekrana getirip ekran görüntüsü mailini otomatik olarak yapmasını istiyorum ;
manuel onlarca bayinin bilgilerini ekran görüntüsü olarak mail atıyorum tek tek yapıp zaman kaybet istemiyorum tek tuşla arka arkaya bayileri seçip bilgilerini ekrana getirip daha sonra ekran görüntüsünü mail atmasını istiyorum.
Yapılmak istenilen;
1 )P kolonundan bulunan bayi isimlerini sırayla seçmesi
2) Günlük Sheet'den advanced filter yap C11 hücresinden itibaren yapıştır
3)Aylık Sheet'den advanced filter yap Günlük raporunun 4 satır altından itibaren yapıştır
4)Q1 ve Q2 Hücresinde bulunan mail listesine(Formüllüdür) EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ mail at
Dikkat edilmesi gereken nokta her bayinin kalem sayıları farklıdır advanced filter yapılırken bilgiler üst üste gelebilir.
otomatik makronun haricinde birde tüm bilgileri ekrana manuel mail atma makrosuda olursa minnettar kalırım yani iki makro olacak
iyi çalışmalar

Konu bütünlüğü bozulmaması için farklı bir konu başlığı altında sorunuzu sorunuz.

1 nolu mesajdaki dosya güncellendi

merhaba halit bey ,
"mail gönderilecek dosya seç" e bastığımda aşağıdaki hatayı veriyor yardımcı olabilirmisiniz?

attachment.php

Ekli dosyalar

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    79.9 KB · Görüntüleme: 26
Sayın manly man herhalde COMDLG32.OCX dll dosyası eksikliğinden alıyorsunuz bu hatayı

1 nolu mesajdaki dosya güncellendi

Geri