Sayın Korhan Bey merhaba,
Öncelikle sizin adınıza yazdığım için, sizden ve site yönetiminden özür dilerim.Ekte gönderdiğim macroyu sizin yardımınız ile yaptğım için size yazdım.Eğer başka hocalarımızda yardımcı olabilirse tabiki çok sevinirim
Konu kısaca şu şekilde, hali hazırda macro "Pos Listesi Değişim" sayfasındaki değişikliğe göre "POS Seri Numara Listesi" nde sadece Seri no da ki değişikliğe göre gerekli değişikliği yapıyor herhangibir sorun yok.
Sorun şu; seri noları değişmeyen kayıtlarda "POS Seri Numara Listesi" sayfasındaki G sütünunu güncellemiyor.
Örneğin Seri no :123 olsun
"Pos Listesi Değişim" sayfasında Durumu:Arızalı ancak
"POS Seri Numara Listesi" sayfasında Durumu:Sağlam olarak kalıyor.
Olması gereken ise Arızalı olması gerekiyor.
Örnek dosyayı ekte gönderiyorum
Mümkünse yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tşk ler
Öncelikle sizin adınıza yazdığım için, sizden ve site yönetiminden özür dilerim.Ekte gönderdiğim macroyu sizin yardımınız ile yaptğım için size yazdım.Eğer başka hocalarımızda yardımcı olabilirse tabiki çok sevinirim
Konu kısaca şu şekilde, hali hazırda macro "Pos Listesi Değişim" sayfasındaki değişikliğe göre "POS Seri Numara Listesi" nde sadece Seri no da ki değişikliğe göre gerekli değişikliği yapıyor herhangibir sorun yok.
Sorun şu; seri noları değişmeyen kayıtlarda "POS Seri Numara Listesi" sayfasındaki G sütünunu güncellemiyor.
Örneğin Seri no :123 olsun
"Pos Listesi Değişim" sayfasında Durumu:Arızalı ancak
"POS Seri Numara Listesi" sayfasında Durumu:Sağlam olarak kalıyor.
Olması gereken ise Arızalı olması gerekiyor.
Örnek dosyayı ekte gönderiyorum
Mümkünse yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tşk ler