• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Macro nasıl kaydede bilirim

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Kod sayfasından bunu yaptım ama kayıt yapamıyorum sayfa kapatıp açtağımda kodlar gidiyor nasıl kayıt yapabilirim.
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• MACRO.jpg
    MACRO.jpg
    230.8 KB · Görüntüleme: 6
Belgenizi xlsx olarak değil xlsm olarak kaydedin.

kod yapıştır sayfasından yapıyorum bu uzantı çıkıyor nasıl değiştire bilirim ?

Farklı kaydet ile kaydetme seçenekleri çıkınca alt tarafta kayıt türü olarak "makro içerebilen dosya türünü" seçin.

Merhaba,
Makro kodlarını ekledikten sonra,
- Farklı Kaydet
- Kayıt türü :
- Makro İçerebilen Excel Çalışma Kitabı (*.xlsm)
Ya da
- Excel 97-2003 Çalışma Kitabı (*.xls) 'nı seçip kaydediniz. Dosyayı açtığınızda Makro kodlarına ulaşabilirsiniz.

değerli hocalarım bir sorum olcak malesef başaramadım sayfa 1 deki al 16 hücresinden ch16 hücresine kadar olan verimi sayfa 2 deki F:BD YE KADAR OLAN hücre bölümüne otomatik kaydetmek istiyorum yani bu veriler kayıt yaptıkdan sayfa 2 bir alt satıra diğer veriyide kaydettirmek istiyorum başaramadım yardımcı olursanız sevinirim malesef kopyala yapıştır yapmaktayım

değerli hocalarım bir sorum olcak malesef başaramadım sayfa 1 deki al 16 hücresinden ch16 hücresine kadar olan verimi sayfa 2 deki F:BD YE KADAR OLAN hücre bölümüne otomatik kaydetmek istiyorum yani bu veriler kayıt yaptıkdan sayfa 2 bir alt satıra diğer veriyide kaydettirmek istiyorum başaramadım yardımcı olursanız sevinirim malesef kopyala yapıştır yapmaktayım

Bu işlemin ne zaman yapılması gerekiyor? Herhangi bir hücreye ya da hücrelere veri girildiğinde mi, belirli bir hücreye/hücrelere belirli veri(ler) girildiğinde mi, bir düğmeye basıldığında mı?

Geri