• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Macro ile yatay sıralama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semmis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel macro
Elimde birçok 5 adet tablo var ve bu tablolar tek sheete sığamadığı için aynı workbookun farklı sheetlerinde yer alıyor...10 sütun içeriyor ve 1 milyon satır içeriyor.bu tablo da yatayda küçükten büyüğe sıralama yapmak istiyorum..ama tek bir butona bastığımda tüm sheetlerde bu sıralamayı yapması için nasıl bir kod yazılması gerekir...

kendim birkaç kural yazdım aslında..
bu tablo A sütunundan başlayıp j sütununa kadar devam ediyor...
kural 1:A sütununa A'dan J'ye kadar olan hücrelerin arasında en küçüğünü getir
kural 2: B sütununa B'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 3: C sütununa C'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 4: D sütununa D'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 5: E sütununa E'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 6: F sütununa F'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 7: G sütununa G'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 8: H sütununa H'den J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 9: I sütununa I'dan J'ye kadar olan hücrelerin arasından en küçüğünü getir
kural 10:Üstte ki kuralları workbookun tamamında uygula.

ama bu kurallar ne kadar sonuca getiriri bilemem...

Merhaba.

Sorularınızı, az miktarda veri içerecek şekilde örnek belge ile desteklemenizi öneriyorum.

Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin açıklamalar,
cevabımın altındaki İMZA bölümünde var.

.

Geri