ekli dosyada daha önceleri ustalarım vasıtası ile hazırlamış olduğum bir form var. maksadımız userform ile tarihe göre süzme işlemi yaptırıp çıkan sonucu yazdırmaktı ve bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadan işimizi görüyordu ancak son 1 haftadır bir hata ile karşılaşıyorum ve ne yaptıysam nereden kaynaklandığını bulamadım. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
UserForm ile açılan menüde 2 adet tarih var ve bu iki tarih arasında süzme yaptığımızda sonuç Listbox ile görüntüleniyor yazdır dediğimizdede listbox üzerindeki veri Bilgi sayfasına aktarılarak çerçeve içerisine alınıp sadece aktarılan kısmı yazdırılıyor buraya kadar normal ancak listbox ta görüntüleme yaptığımızda saat sütununda saatler normal gözükmüyor birde istediğimiz tarih aralığındaki süzme işlemi eksik yapılıyor.
sayfa şifresi 543216
UserForm ile açılan menüde 2 adet tarih var ve bu iki tarih arasında süzme yaptığımızda sonuç Listbox ile görüntüleniyor yazdır dediğimizdede listbox üzerindeki veri Bilgi sayfasına aktarılarak çerçeve içerisine alınıp sadece aktarılan kısmı yazdırılıyor buraya kadar normal ancak listbox ta görüntüleme yaptığımızda saat sütununda saatler normal gözükmüyor birde istediğimiz tarih aralığındaki süzme işlemi eksik yapılıyor.
sayfa şifresi 543216