• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Macro ile kopyalama hatası

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
ekli dosyada daha önceleri ustalarım vasıtası ile hazırlamış olduğum bir form var. maksadımız userform ile tarihe göre süzme işlemi yaptırıp çıkan sonucu yazdırmaktı ve bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadan işimizi görüyordu ancak son 1 haftadır bir hata ile karşılaşıyorum ve ne yaptıysam nereden kaynaklandığını bulamadım. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.

UserForm ile açılan menüde 2 adet tarih var ve bu iki tarih arasında süzme yaptığımızda sonuç Listbox ile görüntüleniyor yazdır dediğimizdede listbox üzerindeki veri Bilgi sayfasına aktarılarak çerçeve içerisine alınıp sadece aktarılan kısmı yazdırılıyor buraya kadar normal ancak listbox ta görüntüleme yaptığımızda saat sütununda saatler normal gözükmüyor birde istediğimiz tarih aralığındaki süzme işlemi eksik yapılıyor.

sayfa şifresi 543216

Ekli dosyalar

Ben hiç bir hata göremedim.
Saatler çalışma sayfasında nasıl yazılmışsa aynisi görüntüleniyo.
2 tarih arasında süzme işlemindede yok.2009 Mayıs ayından 1inden 31ine kadar denedim bir eksiklik yok.:cool:

Bitiş tarihi takvimindeki yıl 2007 gibi görünüyor.2009 yaparak deneyebilir misiniz?

Ayrıca tarih seçimi ile olarak takvime tıklandığında tarihin seçilmesi işlemini yaptım.

Ekli dosyalar

hata devam ediyor :(

valla ustalar bendemi bir sorun var anlamadım süzme işlemini çoğalttığımda mesela 1 mayıs ile 30 temmuz arası aldığımda sütun c de bulunan saat formatı bozuluyor birde eylüle kadar veri olmasına rağmen 01.07.2009 tarihinden sonrasını almıyor saat formatıda ekli resimde görüldüğü gibi oluyor

Ekli dosyalar

• Resim.jpg
    Resim.jpg
    106.3 KB · Görüntüleme: 9
Saat olarak girdiğiniz yerlerde metin olarak girilmiş değerler mevcuttur.Hücre hizalamasını kaldırın bakın ,hücreler sola yanaşık oluyor.Yani metin olmuş oluyorlar.:cool:
İlgili satırı aşağıdaki ile değiştiriniz.
Kod:
For a = 2 To [B65500].End(3).Row

teşekkürler usta bu şekilde bir deneyeyim

Geri