Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi bayramlar;
arkadaşlar ek te gönderdiğim örnekte kayıtlı bir makrom var. macroyu excel sayfasında adım adım takip etmek istiyorum. macro nereye kadar doğru çalışıyor nerde hata veriyor bulmak istiyorum. ilginize teşekürler.
üstadım,
evet f8 basınca hataya kadar gidiyor ama çok hızlı oluyor bu işlem. ben adım adım görmek istiyorum. bütün yapılan işlemleri bu mümkün mü? benim macromun hatası nedir bakabilirmisiniz.
Ben olsam bunu makro ile değil de şablon olarak hazırlarım ve istediğim zaman o şablonu çağırırım.
Makroya gelince değer verilmeyen satırlarda hata veriyor onların hepsine bir değer verirseniz hata ortadan kalkar ve F8 ile adım adım inceleyebilirsiniz makronuzu.
Necdet bey,
peki nasıl şablon olarak hazırlayıp çağırırım hiç bir fikrim yok. excel.web.tr den karıştırdım ama işime yarar bir şey bulamadım. bilgilendirirseniz sevinirim. teşekürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.