Macro Çek Çalışması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Merhaba Arkadaşlar,

İlk olarak burdaki süper paylaşımlar için çok teşekkürler.Sayenizde Excel'i geliştiriyoruz.Sizden bir ricam olacak.Ek'teki dosyada çek çalışmam mevcut.Ben burada Userform kullanarak giriş ve rapor işlemlerini kolaylaştırmak istiyorum.Verileri data sayfasında userform yardımı ile girebileyim ve ilgili firmaların sayfalarına bu veriler kaydedilsin.Rapor aşamasındada bana sayfalardaki seçiceğim firmalardan birinin raporunu gösterebilsin.Veya ayrı sayfalara değilde tek sayfada toplasın ancak rapor aşamasında sadece a firmasının işlemlerini ayrı görebileyim.Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.Bide macro user form oluşturmayı sayenizde öğrendik.Ancak bunların nasıl sayfalara ve verilere bağlanıcağı konusunda beni yönlendirebileceğiniz bir kaynak mevcutmu? Yardımlarınız paylaşımlarınız için teşekkürler.

Kolay Gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
User Form Excel Bağlantısı

Tekrardan Merhaba Arkadaşlar,

Ben dosyada form oluşturdum ama bunu excel hücrelerine nasıl bağlıyacağımı bilmiyorum.Bide örneğin a firmasının tüm işlemlerini gösterebileceğim şekilde bir raporlama çalışmasını (mesela firma ismi yazınca işlemlerini görmek) nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı acil olarak rica edeyorum.
Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Pardon dosyayı eklemeyi unutmuşum inceleyip yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Arkadaşlar yardım

Arkadaşlar birtek visual basicden kodla excele bağlamayı yapamıyorum lütfen yardım istiyorum.

Ekli dosyalar