kemal turan
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010 32 bit
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sn. Cems merhaba,Hesaplama sonuçlarını gösteren textboxların tamamı , çarpanların yazıldığı textboxlar formatlandığı halde kendileri formatlanmadığı için type mismatch hatası veriyor. Sonuç textboxlarının da formatlanması gerek.
Diğer konu ise userformun programın yaratıldığı ekrana uyar şekilde dizayn edilmesi yüzünden dikdörtgen flat yüzeyli ekranlarda üst ve alt kısımlar erişim kaydırma yapmadan mümkün değil . Userformu tam ekran kodları ile ekrana uyar hale getirmek kullanım zorluğunu engeller.
Userform_initialize()
Dim X1 As Long, Y1 As Long, Y2 As Long, X2 As Long
Dim CX As Double, CY As Double
Dim MyCtrl As Control
X1 = Application.Width
Y1 = Application.Height
X2 = Me.Width
Y2 = Me.Height
CX = X1 / X2
CY = Y1 / Y2
Me.Width = X1
Me.Height = Y1
For Each MyCtrl In Me.Controls
MyCtrl.Top = MyCtrl.Top * CY
MyCtrl.Left = MyCtrl.Left * CX
MyCtrl.Width = MyCtrl.Width * CX
MyCtrl.Height = MyCtrl.Height * CY
On Error Resume Next
'MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size * CY
On Error GoTo 0
Next
End sub
Emeklerinize sağlık.MERHABA
Forum üstadlarımızdan öğrendiklerimle yapmış olduğum geliştirilebilir lokanta satış takip proğramı ek tedir.
Benim bunu indirmem lazım ancak altın üyelik istiyor nasıl altın üye olabilirimMERHABA
Forum üstadlarımızdan öğrendiklerimle yapmış olduğum geliştirilebilir lokanta satış takip proğramı ek tedir.
Teşekkür ederrim altın üyelik aldım 1 senelik ama hala indiremiyorum daha onaylanmadı galibaAşağıdaki linkdeki ilgili konu inceleyebilirsiniz.
Altın Üyelik
Değerli Üyemiz, Forumda DOSYA EKLEME ile DOSYA İNDİRME işlemleri için ve yayınlanan Video Dersleri izleyebilmek için ALTIN ÜYELİK gerekmektedir. ALTIN ÜYELİK ONLİNE SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN ALTIN ÜYELİK fiyatlar ; 1 Yıl = 500 TL KDV Dahil 2 Yıl = 800 TL KDV Dahil DİKKAT : Forumun temel amacı...www.excel.web.tr