Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhasebe tarafında yapmış olduğunuz işlemlerin toplamı Muhasebe Cari tarafında yer alır. Mahsup veya başka bir fiş türü de girseniz toplamını alır. Modüllerden giriş olmadığı için Cari bölümünde toplam gelmez.
Burada'ki amaç muhasebeleşme işlemi yapılan kayıtların toplamını almak.
Siz isterseniz ki ben muhasebe tarafından (Mahsup,Tediye Vb) tutar girişi yaptığım işlemlerin cari hesabın muhasebe bilgisini bulup onu cari toplama ilave eklemek isterseniz bunun çözümünü bu kod ile alamayız. Ekstradan çözüm yazmak gerekir.
Merhaba,
Raporunuzu sürekli kullanıyorum. Elinize sağlık. Çok işime yarıyor. Yalnız, bazı müşterilerde fark olmamasına rağmen karşılaştırma da hata veriyor. İncelediğimde kasa üzerinden yapılan alış ve satış işlemlerinden kaynaklandığını gördüm. Böyle işlemlerin bakiyelerini cari toplam kısmında eksik topluyor. Boş vaktiniz olursa bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.