• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Logo Tiger için xml dosya örneği

Tüm tiger kullanıcılarının işine yarayacağını umuyorum. Excel de xml dosya oluştrup Tiger dan veri aktarımı içeri yapabilirsiniz.

merhaba. Eklediğiniz dosya ilgimi çekti.Rica etsem tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl işlediğini anlatırmısınız?

iyi çalışmalar

Excel ortamında bulunan banka kayıtlarınızı teker teker logo ya girmek istemiyor ve toplu olarak excel den kayıt oluşturmak istiyorsanız böyle bir dosya ile toplu olarak veri aktarımı içeri yapabilirsiniz?

Ekli xml şablonuna nasıl uyumlu hale getirebiliriz.

Excel ortamında bulunan banka kayıtlarınızı teker teker logo ya girmek istemiyor ve toplu olarak excel den kayıt oluşturmak istiyorsanız böyle bir dosya ile toplu olarak veri aktarımı içeri yapabilirsiniz?

Slm.

Paylaşımınız için teşekkür ederim. yalnız işime yarayabilmesi için ekli xml şablonuna uyumlu hale nasıl getirebiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.

Tiger gelen havale aktarımı işime yaradı

Biraz uğraştım çözdüm. YTL bankaların gelen havaleleri xml olarak aktarıyorum. dövizli bankalarıda çözmem gerekecek.

Emeğinizi için ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

merhaba
bu xml dosyasına çok ihtiyacım var.Siteden kalkmış sanıyorum.Benim mail adresime atabilirmisiniz.
teşekkürler
ertan563@hotmail.com

dosya için çok teşekkürler.Ancak xml hazırla dediğimde hata veriyor.Path hatası. yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar

Merhaba, Logo Tiger Plus programına Excel'den Satınalma Faturası içeri aktarmak istiyorum. Satınalma faturasını dışarı aktararak bir şablon oluşturmaya ve aynı şablon ile içeri almaya çalıştım ama olmuyor. Ben nerede yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla

Geri