• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

log tutmak

Merhaba,

Mesajımda belirttiğim gibi F11 tuşu ile yedeklenen bilgileri görebilirsiniz. Kodları görmek için Sayfa1 ismi üzerinde sağ klik yapın ve KOD GÖRÜNTÜLE seçeneğini seçin. Kodlar karşınıza gelecektir.

Merhaba,

Başlık foruma yapılan saldırıdan önce açılan bir başlık olduğu için dosya linklerinin bazıları çalışmıyor. Çalışan linklerdeki dosyaları inceleyebilirsiniz.

Korhan Bey, ben bütün sayfa da değil sadece mesela E sütununda yapılan değişikliklerin log kaydının tutulmasını istiyorum. Bu değişikliği bile yapamadım yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Korhan hocam kolay gelsin;
yazmış olduğunuz log programını güzel bir şekilde kullanıyorum, gayette başarılı teşekkürler..

Diğer sayfalarda da Ctrl+Z tuşunun aktif olması için ne yapabilirim.

Ben çalışmada CTRL+SHIFT+Z tuş kombinasyonu ile geri alma işlemini yaptırmıştım. CTRL+Z tuşlarına bir müdahalem olmadı.

Siz dosyayı nasıl kullanıyorsunuz?

Ctrl+Z hk.

Hocam programınızda Yedek sekmesinde Ctrl+Z kullanabiliyorum. diğer oluşturulan sekmelerde Ctrl+Shift+Z tuşu ile yapılan işlemi geri alabiliyorum. Ama Ctrl+Z tuşunu işletemiyorum. Dosya önemli olduğu için örnek olarak ekleme yapamadım. Benden kaynaklı bir sorunda olabilir. Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı.. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum...

Makroların çalıştığı sayfalarda GERİ AL tuşu maalesef çalışmamaktadır. Bunun için CTRL+SHIFT+Z tuşlarına YEDEK sayfasına atılan LOG bilgilerini geri yükleyen bir makro tanımlamıştım. Bunu kullanmanız gerekiyor.

anladım hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar.

Harikasınız Korhan Ayhan Hocam,
Teşekkürler

Merhabalar,

YEDEK sheetine şifre koyduğumuzda macro kayıt yapmıyor. Birinin yanlışlıkla F11 e basma ihtimali olduğu için bu alanı hem kayıt yapabilir hemde şifreli hale getirebilir miyiz?

Desteğinizi rica derim.

Çalışma için teşekkür ederim.
iyi çalışmalar

Ekteki dosyayı deneyin.

Sayfa koruma şifresi +++

Ekli dosyalar

Aynı dosya içinde birden çok sayfa için uygulanmak istenirse nasıl uygulanabilir Örnek dosya acaba ?

Örnek dosyadaki kod tek sayfa için işlem yapmaktadır. Çoklu sayfalar için "Sayfa1" isimli sayfayı çoğaltıp deneyebilirsiniz. Sorun çıkarsa tekrar müsait olduğumda ilgilenebilirim.

Geri