• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Log tutma

Excel Vers. ve Dili
2003 excel ve vb
Merhaba;
daha önce bu konu hakkında calısma yayınlanmış fakat benimki biraz farklı. Aynı zamanda benim fazla bilgim olmadığı için , bana yardımcı olacak ustalara teşşekkür ederim şimdiden.

Ben H3 ten H15 e kadar saatin çaLışmasını istiyorum. koşula bağlı olarak Örneneğin H3 HÜCRESİNE =EĞER(G3=200;ŞİMDİ();"") diye başlayarak H15 e kadar bunu uyguluyorum. Buradaki amacım koşulum yerine geldiği zaman bazı hücrelerin içindeki bilgileri c:\??? txt dosyasında log olarak tutmak istiyorum. Buna göre tutmak isteğim hücreler örnek;
H3= Boş değilse ( koşula göre saat çalışıyor çünkü) ise--- A3 B3 C3 D3 E3 F3 G3 H3 İÇİNDEKİ BİLGİLERİ LOG TUTMAK
H4= Boş değilse ( koşula göre saat çalışıyor çünkü) ise ---A4 B4 C4 D4 E4 F4 G4 H4 İÇİNDEKİ BİLGİLERİ LOG TURMAK
devam ederek H15 kadar böyle gidecek;
TXT deki her log SATIR SATIR olursa okunabilirlik açısından olursa sevinirim..

Burada dikkat edilmesi gereken aynı anda 5-6 tane H hücreleri verdiğim koşula göre gerçekleşebilir. ve o Gerçekleşen koşulların hepsini loğları txt ye atması gerekir.
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Txt olmasada olur

Txt dosyasında olmasada olur. yıne aynı kitaptaki başka bir excel dosyasındada kayıt tutsa olur. Yeterki koşıl yerine gelince hücre bilgisini kayıt altına tutabileyim

Yardimci olacak kimse yokmu

Geri