• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listwieve Sayfadan veri aldırma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
Selam Arkadaşlar Gerekli açıklama dosyada mevcut sayfadan veri aldırmak istiyorum ve seçilenlerin toplamını text1 de göstermesini

Ekli dosyalar

evren bey cevabınız için teşekkür ederim fakat evdekı pc de hata verdı cant fınd project for lıbray
yarın iş yerinde tekrar deneyeceğim teşekkürler

Evren bey hatayı giderdim listelemede sadece tarihler listwievde görünüyor ben sizin daha önce yapmış olduğunuz ekli çalışma gibi görünmesini istiyorum
(yani sayfadaki gibi tarih yanına firma ismi yanına tutarı)
zahnet olmazsa güncelleyebilirmisiniz ve hatta ordakı aktar butonunuda kullanabılırız

Ekli dosyalar

evren bey cevabınız için teşekkür ederim fakat evdekı pc de hata verdı cant fınd project for lıbray
yarın iş yerinde tekrar deneyeceğim teşekkürler
Bende sorunsuz çalışıyor.
Bakın aşağıdaki resimde gözüküyor.
Not:Son yolladığınız dosya bende çalışmadı.Datetimeadnpicker nesnesi bende yok.
Mümkün olduğu kadar standart nesneler kullanmaya çalışın.
Yoksa böyle sorunlar oluşur.
Eğer standart dışı nesneler kullanacaksanız bir setup dosyası yapı yollamalaısınız..Ve bunuda karşıda kişiye bildirmelisiniz.Beliki kurmak istemeyebilir.:cool:
14781.jpg

Günaydın Evren bey dosyanızı iş yerimdeki bilgisayarda da denedim fakat ekli resimdeki gibi görünüyor bende ve ilk açılışta hata veriyor bakınız resim ektedir
yardımlarınız için saolun

Ekli dosyalar

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    92.8 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın Evren bey dosyanızı iş yerimdeki bilgisayarda da denedim fakat ekli resimdeki gibi görünüyor bende ve ilk açılışta hata veriyor bakınız resim ektedir

O dosyayı bana yollarmısınız?
Bende sorun yok.Gayet güzel çalışıyor.

Evren beyin dosyasındaki listview1 nesnesini silin ve siz yeniden ekleyin o zaman çalışıyor.

Herhalde versiyon uyuşmazlığı var birde referenslar bölümünde missing ile başlayan referansların tikini kaldırınız.

Evren beyin dosyasındaki listview1 nesnesini silin ve siz yeniden ekleyin o zaman çalışıyor.

Herhalde versiyon uyuşmazlığı var birde referenslar bölümünde missing ile başlayan referansların tikini kaldırınız.
Evet.
Doğrudur.listview version(sp6) kullanıyorum
sizin daha alt versiyonsa çalışmayacaktır.

Evren bey bu olay listbox ile oluyormu?

Halit beyin söylediklerinide yaptım olmuyor Yeni listwiev ekledim olmadı başka örnek dosyalarda çalışanları ekledim olmadı

sorun benim pc de galiba
Bende de 2007 tr var (listview version(sp6) kullanıyorum)

Dosyanın tamamı ektedir.cari sayfasındaki verileri listeleyecek ve firma bazlı şeçimde o firmaya ait tahsilatları gösterecek toplamları zaten yapmıştınız textbox1 e toplam alacak

Ekli dosyalar

Geri