DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim i As Long, k As Integer
Workbooks.Add
Application.ScreenUpdating = False
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=ThisWorkbook.Path & "\Lstview" & Format(Now, "dd.mm.yyyy hh_mm_ss") & ".xls"
For i = 2 To ListView1.ColumnHeaders.Count
ActiveWorkbook.Sheets(1).Cells(1, i - 1).Value = ListView1.ColumnHeaders(i).Text
Next
On Error Resume Next
For i = 1 To ListView1.ListItems.Count
For k = 2 To ListView1.ColumnHeaders.Count
ActiveWorkbook.Sheets(1).Cells(i + 1, k - 1).Value = ListView1.ListItems(i).SubItems(k - 1)
Next k
Next i
ActiveWorkbook.Sheets(1).Range("A:F").EntireColumn.AutoFit
Application.ScreenUpdating = True
ActiveWorkbook.Close True
MsgBox "Yeni dosyaya veriler kaydedildi" & vbLf & _
"evrengizlen@hotmail.com", vbOKOnly + vbInformation, "E V R E N"
End Sub
Aşağıdaki kırmızı yere siz kendi yolunuzu yazın.Evren Hocam çok teşekkür ederim.
Dosya istediğimgibi işimi görüyor.
Bir ayrıntı olarak kayıt yolu belirtme şansımız olurmu ? Bulunduğu dosyaya değilde bizim belirleyeceğimiz yere kayıt yapsın.
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=ThisWorkbook.Path & "\Lstview" & Format(Now, "dd.mm.yyyy hh_mm_ss") & ".xls"
Dim Baslik As String
Baslik = "Kayıt yapılacak Klasörü Seçin"
Set Obj = CreateObject("shell.application")
Set Klasor = Obj.BrowseForFolder(0, Baslik, 50, &H0)
kaynak = Klasor.items.Item.Path
If Len(kaynak) = 3 Then
kaynak = Mid(kaynak, 1, 2)
Else
kaynak = kaynak
End If
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=kaynak & "\Lstview" & Format(Now, "dd.mm.yyyy hh_mm_ss") & ".xls"
Halit (Evren) Hocam Çok teşekkür ederim
Hayırlı işler.
Teşekkür etmişsiniz.İyi tamamda benim ismimim niye parantez içine aldınız..7nci mesajdaki istediğinizi yapnmadım ,bundan dolayı benim yapamadığımı düşündünüzde sana ancak bu işi ismin parentez içine alınacak kadar biliyorsun,sanada teşekkür ediyorum ama senin teşekkürün ancak parentez içi kadar olrmu diye düşünüyorsun.Halit (Evren) Hocam Çok teşekkür ederim
Hayırlı işler.