• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListView1_DblClick sorunu

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
İyi akşamlar kendime göre kasa programı yapmaya çalışıyorum fakat Userfrom1' deki ListView1 sorunu ile karşılaştım.Yapmak istediğim Userfrom1'deki ListView1 tıkladığımda Userfrom2'deki Textbox bilgileri getiriyorum fakat Userfrom2'deki ListView1 bilgilerin gelmesini istiyorum ama bütün denemelerime rağmen olmadı yapamadım yardımlarınızı istiyorum ve şimdiden teşşekürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Komik geldi :)

Son düzenleme:
Bende çok sevinmiştim konu çözüme kavuştu diye ama baktımki gördüklerime inanamadım.Konu ile ilgili bir fikri veya çözüme kavuşturacak yardım edecek biri yokmu lütfen.

Süleyman bey sizin excel pc yi kitliyor o kadar kodu yazıpta basit bir noktada takılmanız ne kadar vahim ?
2 defadır task managerden sonlandırmak zorunda kalınca uğraşmadım başkalarıda o yüzden uğraşmamış olabilir..

Bende kilitleme felan olmuyor ama dediğiniz gibi basit bir şeydir ama takıldım kaldım kodları gördüğünüze göre nasıl bir yol izlerim onu belirtin veya yazacağım kodu buruya yazarsanız sevinirim.

listeyi yenile
Tanimlanan = "SELECT * FROM [MÜSTERİLER] ORDER BY ADISOYADI"

Son düzenleme:
İlginizden dolayı teşşekür ederim ama sadece adı ve soyadını alıyor diğer verileri aldırmak için ne yapmalıyız.

Konu güncelliğni korumaktadır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar çokmu zor soru sordum kimse cevap verilmediğine göre yoksa cevap vermek istemiyorsunuz.

Arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin ne olur lütfen biliyorum sizin için zor değildir bu çözüm.

Neden kimse benim sorunuma cevap verme geregi duymuyor.Yosa diğer arkadaşların dediği gibi cevap veren banlanıyormu o yüzden mi cevap verilmiyor çok merak ediyorum. ?

Geri