DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
teşekkürler hocam,
neden ilk açılışta temmuz geliyor anlayamadım.acaba pc den mi kaynaklanıyor dedim,sistemin saat ayarlarını değiştirdim yine olmadı..
Formumuzdaki sayıların değişmeme sebebi galiba arşiv formu olmaması olabilirmi diye düşünüyorum.yeni aşıları hesaplıyor,eskiler de kalıyor..
acaba formun üzerinde yıl/ay bağlantısı Userformla etkileşimli çalışsa olurmu,arşiv niyetine,veya 12 tane alt alt formu mu kopyalamamız gerekecek..
saygılarımla...
bunu ben yaptım açılışta içimizde bulundugumuz ay ve yıl seçili gelsin diye,bunu kaldırabiliriz.listboxa tümü seçili gelmeli diyorsanız ona göre ayarlayalım.
açılışta bulunduğumuz ay gelsin,bu iyi...biz kayıt yaptığımızdan bu ayı görüyoruz,yoksa boş olacak zaten...
birde hocam arşivle ilgili problemimiz vardı..yaş gruplarının bulunduğu listede eski sayılar da kalıyor.isteğimiz o ay içerisinde yapmış olduğumuz tüm kayıtları yaş gruplarına dağıtması.
bunun için arşiv formu mu oluşturmalıyız diye sormuştum,ya 12 tane alt alta-yan yana..
veyahutta aklıma gelen şey,arşivde sakladığımız veriler içerisinden yaş gruplarına dağıtım olabilir mi...Örnek 2009 Temmuz olarak arşive 5 kişi aktardık,kodumuz bu 5 kişiyi arşivdeki dosyasından yaş gruplarına ayıracak,bizim seçtiğimiz yıl ve aya göre,böylece ek bir arşiv formuna da gerek olmaz diye düşündüm,
en kolay ve hatasız olanı hangisi ise o olsun derim,sizin görüşünüze göre olacağından pratik ve uygulanabilir olanını siz seçeceksiniz.
şimdiden kolay gelsin,bir boşlukta ilgilenmeniz dileğiyle...