• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listview nesenesi görünmüyor?

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhaba
Uzun zamandır uzak kaldım
Elime geçen bir projeyi açarken -could not load an object because it is not available on this machine - hatası verdi
Tools references de listview nesnesini nasıl getiriyorduk acaba? ( Office 2010 )

İçinde Listview nesnesi bulunan programlar benim bilgisayarımda da çalışmıyor. Bu nesne için internette araştırma yaparak, gerekli .ocx uzantılı dosyayı sistem dosyasına ekleyip aktifleştirmek lazım. Diyelim siz bunu yaptınız, bu kez aynı program başka bilgisayarda çalışmayacaktır.
api kodlarının 32 bit, 64 bit bilgisayarlara göre çalışıp çalışmaması, takvim nesneleri, listview vb daha bir çok olay, Microsoft firması tarafından açıklık getirilmesi gereken durumlardır. Tavsiyem: Listview varsa sorun vardır, listbox varsa sorun yoktur. Kolay gelsin..

Sn.Antonio bilgi için teşekkür ederim
yalnız biraz araştırdım ocx olayını bulamadım
demiştim çok uzak kaldım
boş vaktinizde yardımcı olursanız sevinirim
saolun

Sn.vardar07 sağolun
ama maalesef aynen uyguluyorum ama listview nesnesi toolbox a gelmiyor
çok ilginç
başka sistem hatası olabilir başka bilgisayarda deneyeceğim
saolun

İçinde Listview nesnesi bulunan programlar benim bilgisayarımda da çalışmıyor. Bu nesne için internette araştırma yaparak, gerekli .ocx uzantılı dosyayı sistem dosyasına ekleyip aktifleştirmek lazım. Diyelim siz bunu yaptınız, bu kez aynı program başka bilgisayarda çalışmayacaktır.
api kodlarının 32 bit, 64 bit bilgisayarlara göre çalışıp çalışmaması, takvim nesneleri, listview vb daha bir çok olay, Microsoft firması tarafından açıklık getirilmesi gereken durumlardır. Tavsiyem: Listview varsa sorun vardır, listbox varsa sorun yoktur. Kolay gelsin..

Ben calender nesnesini sordum.
Calender nesnesinin Access'in nesnesi olduğunu söylediler.
Belki listviewde öyledir.
Bende yaptığım çalışmalarda listbox kullanıyorum.
Mümkünse API kullanmıyorum.

Geri