• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listview ikinci satır

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar ekteki dosyada yardıma ihtiyacım var
açıklma sayfada verilmiştir.
ilgilenirseniz sevinirim.
herkese kolay gelsin :)

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ben bahsettiğiniz problemleri düzelttim. Fakat bazı hata kontrollerini nesneler üzerinde sağlamanız gerekiyor. Hata kontrolleriniz eksik gibi görünüyor. Bu sebeple çalışmanız hata verebilir.

Sanıyorum küçük bir kayıt programı hazırlıyorsunuz.

İhtiyacınız olmadığı sürece kodlarınızda "On Error Resume Next" satırını kullanmayın. Bunun yerine hata kontrolleri ekleyin. Daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.

Forumda bahsettiğim konularla ilgili bol miktarda örnekler var. Bunları incelemenizi öneririm. Temeli sağlam atarsanız gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Ekli dosyalar

korhan bey

öncelikle çok tesekkur ederım.
ama baska 2 sorun çıktı şimdide.
textlerde sayı formatı olduktan sonra - zaman zaman boş bırakmak zorunda kaldığım textlerde hata veriyor. doldurmak zorunda olmamam gerek.
2 ve 3 textboxlar hariç

textlerde sayı formatında örnek : 3,10 girdiğim zaman sayfaya 3,1 olarak aktarıyor
bu sorunları nasıl çözeriz acaba..

Selamlar,

Mesajımda zaten hata verebileceğini belirtmiştim. Forumda bu konularla ilgili onlarca örnek var.

Arama kutusuna textbox+format yazıp arayın. Yetersiz gelirse değişik ifadeler kullanıp arama yapın. Mutlaka işinize yarayan örnekler çıkacaktır. Hem bu şekilde farklı bilgilerde öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirebilirsiniz.

Geri