Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar ekte göndermiş olduğum program listview de hazırlanmış bu programı listboxta hazırlamak mümkünmüdür.Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...
Selam arkadaşlar ekte göndermiş olduğum program listview de hazırlanmış bu programı listboxta hazırlamak mümkünmüdür.Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...
Proğramı ben yazdım herhalde bu soruya en iyi cevapta benden gelecektir.
Bu proğramı listboxda hazırlamak imkansız çünkü listbox nesnesinin olay yordamları ile listview nesnesinin olay yordamları farklı ve bu proğrmda listbox nesnesine göre listview nesnesinde özllikler daha fazla
Kısacası bu proğramı yazmak baya uzun bir zamanımı ayrıca listboxda yazmış olsaydık baya bir zamanımızı alacaktı ve bir çok özellikler olmuyacaktı.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.