• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listview hakında bilgi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
arkadaşlar belki 3 konu ve onlarca soru sordum ...
ADO ile veya kapalı dosyadan listviewe veri alına biliyormu ?
bir cevap lütfen

Merhaba,

Tabiki alabilirsiniz.

Korhan Ayhan bey bu konuda yardımcı olursanız veya örnek bir konuya yönlendiriseniz sevinirim
döngüsel kapalı dosyadan listviewe nasıl veri alabilirim ?

Korhan bey vermiş oldugunuz linkleri daha önce incelemiştim ilk verdiğiniz linkteki program bende çalışmamaktadır ikinci verdiğiniz linki altını üstüne getirdim listview ile ilgili birşey bulamadım ..

Merhaba,

Bu durumda örnek dosyalarınızı eklermisiniz.

örnek dosya

Korhan bey dosya ektedir

Ekli dosyalar

Merhaba,

Dosyanız hakkında açıklama yaparmısınız.

dosya müşteri takip ve cari kayıdı beraber tutmak amaçlı yapıyorum listbox dan seçim yaptıgım veri dosyasının içerigi listview de görünmekte ayrıca kayıtgir ödemegir ile veri girişi yapa bilmekteyim aslında listview e kopyala yapıstır ile veri alabiliyorum ama bir kaç tane excel sayfası ile çalıştıgım için sorun çıkarmakta

Merhaba,

Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz?

Birde dosyalarınız 2007 formatında fakat versiyonunuzda 2003 yazıyor. Güncellerseniz size verilecek cevaplarda sorun yaşamazsınız.

Ayrıca işyerimde 2003 versiyonu kullandığım için dosyalarınız bende hata veriyor. Sorunuza ancak akşam evden müsait olduğum bir zamanda bakabilirim.

veri almaya çalıştıgımda diger excel sayfası acıksa verileri o açık olan sayfaya yapıştırıyor.

Diğer dosyadan kastınız "KartP" klasöründeki dosyalar mı? Yoksa başka açık excel dosyasımı?

Merhaba,

Evet denedim. Boş bir excel açtım. Sonra sizin dosyanızı açtım. Butona tıklayıp form üzerinden dosya seçimi yaptım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.

aslında vba istenileni yapıyor ben farklı olarak listviewe direk bilgi almasını istiyorum aktif sayfaya kopyalama yapmadan ? mümkünmüdür

Geri