Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korhan Ayhan bey bu konuda yardımcı olursanız veya örnek bir konuya yönlendiriseniz sevinirim
döngüsel kapalı dosyadan listviewe nasıl veri alabilirim ?
Korhan bey vermiş oldugunuz linkleri daha önce incelemiştim ilk verdiğiniz linkteki program bende çalışmamaktadır ikinci verdiğiniz linki altını üstüne getirdim listview ile ilgili birşey bulamadım ..
dosya müşteri takip ve cari kayıdı beraber tutmak amaçlı yapıyorum listbox dan seçim yaptıgım veri dosyasının içerigi listview de görünmekte ayrıca kayıtgir ödemegir ile veri girişi yapa bilmekteyim aslında listview e kopyala yapıstır ile veri alabiliyorum ama bir kaç tane excel sayfası ile çalıştıgım için sorun çıkarmakta
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.