• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listview de Farklı Stünları Getirmek.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HazaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 ExceL & Vba
Merhaba Arkadaşlar Ekteki Örneğin içindede Acıklama Yaptım Listview de Farklı Başlıkları Getirebiliyorum YaLnız Bu Başlıkların Altındaki Veriler gelmiyor Yani Listview Direk 1. Stundan Baslıyarak Kac Sutun Belirlediysek Onu Alıyor Farklı yerlerden Aldırmam Münkünmüdür Şimdiden iyi Çalışmalar Kolay Gelisn ...

Ekli dosyalar

Gelmesini istemediğiniz sutunlar için genişlik ayarına "0" sıfır girin.

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Private Sub lwliste(ByRef ad As String)
Dim s As Long, ads As String
ListView1.ListItems.Clear
ads = ad
For s = 2 To Sheets("Sayfa3").Cells(65530, 2).End(xlUp).Row
    If ad = "HEPSİ" Then ads = Sheets("Sayfa3").Cells(s, 2).Value
    If ads = Sheets("Sayfa3").Cells(s, 2).Value Then
        ListView1.ListItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 1).Text
        y = ListView1.ListItems.Count
        ListView1.ListItems(y).ListSubItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 2).Value
        ListView1.ListItems(y).ListSubItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 3).Value
        ListView1.ListItems(y).ListSubItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 11).Value
        ListView1.ListItems(y).ListSubItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 12).Value
        ListView1.ListItems(y).ListSubItems.Add , , Sheets("Sayfa3").Cells(s, 18).Value
    End If
Next
End Sub

Ekli dosyalar

Sayın orion1 Çok Teşekkür Ediyorum. Bir Sorum Daha Olacak Listboxt da YaPabiliyorum ama Listview De yeni oldgum İcin Sanırım Beceremedim Ekteki Örnekte Combobox İle Secim Yaptırmak İstiyorum Ekteki Örnekte B Sütünündaki Aynı Değerleri Combobox a Getirirken Süzmesini ve Secim yapıldıgında Sectigim isimlerin Listview de Listelenmesini İstiyorum yardımlarınız İcin Simdiden Teşekür Ederim.

Ve Listview De Altına Toplamları Nasıl Aldırabilrim??

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyayı 3 numaralı mesajdan indirebilirsiniz.:cool:
Sayın orion1 Çok Teşekkür Ediyorum. Bir Sorum Daha Olacak Listboxt da YaPabiliyorum ama Listview De yeni oldgum İcin Sanırım Beceremedim Ekteki Örnekte Combobox İle Secim Yaptırmak İstiyorum Ekteki Örnekte B Sütünündaki Aynı Değerleri Combobox a Getirirken Süzmesini ve Secim yapıldıgında Sectigim isimlerin Listview de Listelenmesini İstiyorum yardımlarınız İcin Simdiden Teşekür Ederim.

Ve Listview De Altına Toplamları Nasıl Aldırabilrim??

Geri