• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListVievde arama işlemi

Bakigemlik

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,

Ekteki dosyayı daha önceden siteden büyük destek alarak hazırlamıştım,

Şimdi dosyada küçük bir değişiklik yapmak için tekrar desteğinize ihtiyacım var,

Ek dosyada UserForm3 - TextBox2 Lastik kodu olarak değiştirdim, (Daha önce Bitiş Tarihi İdi), buraya lastik kodunu yazdığımda ListWiev de o koda ilişkin verilerin getirilmesi için desteğinizi rica ederim,

http://dosya.co/kuy2g0r9dvsu/lastik_takip.xlsm.html

Teşekkürler,

İlgili kodu değiştirip deneyiniz.
Kod:
Private Sub TextBox2_Change()
     p = 16
    TopluTextBox TextBox2
    Call sırala
End Sub

Son düzenleme:
Sayın Vardar çok teşekkürler bu alan giriş zorunlu olmayacak,bunun için aşağıdaki alanıçıkarmam yeterli olacak mı,

If TextBox2 <> "" Then

Teşekkürler

O alan zorunluluk için değil Textbox2 boş değilse işleme devam et anlamındadır.

Textbox2 tıklayıp bir şey yazmadan farklı bir Textbox tıklarsam kodda hata var diye mesaj veriyor ben burada hatalı bir durum olmadığı için o alan boş olsada diğer alanlara göre işlem yapmak istiyorum, bunun için kodu nasıl değiştirmek gerekiyor,

Teşekkürler,

Userform3 te biraz sadeleştirme yaptım. Test ediniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Vardar ,

Öncelikle desteğiniz ve emeğiniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizi uğraştırıyorum,

Bu tabloda Arama kriterlerinde ki hem her alan için hemde birden fazla alan yazarak listelemek istiyorum, yani 2 ocakta x kodlu lastiğe yapılan değişim işlemi gibi,

Ek tabloda sadece lastik kodu, tarih ya da diğer alanlara göre arama yapılabiliyor, bunun her alandaki kritere göre arama yapılmasını sağlayabilir miyiz,

Teşekkürler,

Özür

Sayın Vardar özrümü kabul edin lütfen yoğunluktan dolayı size teşekkür etmeyi unutmuşum, hakkınızı helal edin

Rica ederim. İşinizi gördüyse ne mutlu. Kolay gelsin.

Geri