• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeyi otomaik aktarma

Excel Vers. ve Dili
wın 7 tr
Merhabalar
Ek te bulunan excell döküman için uzun zaman uğraştım ama karmakarışık oldu. Yardım eebilirmisiniz lütfen.

Detaylar dosya içinde ancak kısaca

1. BU LİSTENİN 100 ADET EVRAKA KADAR DESTEKLEMESİ GEREKİYOR.
2. M SÜTÜNUNDA BULUNAN VASITA İSMİNE GÖRE, AŞAĞIDA VERİLMİŞ OLAN SEKMELERDEKİ İLGİLİ BÖLÜME YUKARIDAN AŞAGIYA DOĞRU SIRALANIŞ SIRASINA GÖRE DİZİLMESİ GEREKİYOR.
3.GENEL LİSTE SIRA NUMARASI ( A SÜTÜNU) DA ARKA SAYFALARA GEÇMESİ GEREKİYOR. ÖRNEĞİN BILGISAYAR SEKMESİNDEKİ 1 VE 2 NUMARALI SIRALARDA BU SAYFADAKİ 1,3,4.. SIRALANIRKEN BU SAYFADAKİ GELİŞ SIRALARI DA AYNI HÜCREDEKİ GENEL LİSTE SIRA NUMARA BÖLÜMÜNDE OLMASI GEREKİYOR.
4. EN SON SATIRDA BULUNAN "İŞLEM YAPAN KİŞİ" BÖLÜMÜNE İŞLEM YAPAN KİŞİNİN BAŞ HARFLERİNİ YAZIYORUZ. MÜMKÜNSE BU SATIRDA GÖRDÜĞÜ İLK HARFE GÖRE BİR SONRAKİ SÜTÜNDAKİ İŞLEM YAPAN KİŞİNİN TAM ADI BÖLÜMÜNE TAM ADI ATMASI (BU İSİM DEĞİŞEBİLİYOR)
5. İŞLEM KODU YAZDIĞIMIZ BÖLÜME " A" YAZDIĞIMIZDA BİR SONRAKİ BÖLÜME AC 12345; B YAZDIĞIMIZDA İSE BB 36542 YAZMASINI İSTİYORUZ.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Verileri Dağıt Butonu Tıklayarak
Bir Denermisiniz.

Son düzenleme:
Merhaba
İyi Çalışmalar
Verileri Dağıt Butonu Tıklayarak
Bir Denermisiniz.

Ellerinize sağlık harika bir çalışma olmuş ancak bu benim tam işimi görmüyor maalesef. Benim normalde VERİLERİ DAGIT demeden önce de bilgiasayar vs. sayfalarını sürekli görmem gerekiyor.Buradan başka yerlere de aktarmalar yapmam gerekiyor. Ayrıca bu sistemde işlem tamamen bitmeden VERİLERİ DAGIT dememek gerekiyor. Bende ise her bir satırı yazdıktan sonra ana veri sayfamdaki satırdan bir başka sayfaya link yapıp çıktılar almam gerekiyor.Ayrıca, listedeki personel isimlerini değiştirmem gerekirse ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Benim gibi bir acemiye belkide daha basit bir sistem gerekecek :( Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

Veri Sayfasında
Y Sutunundaki İsimleri
İsteğinize Göre Değiştirebilirsiniz
Veri DAğıt Butonunu Tıkladıktan sonra
Veri Sayfasındaki Veriler Silinmeyebilir
Siz Uygun Şekilde Ayarlayın Olmazsa

Veri Sayfasında
Y Sutunundaki İsimleri
İsteğinize Göre Değiştirebilirsiniz
Veri DAğıt Butonunu Tıkladıktan sonra
Veri Sayfasındaki Veriler Silinmeyebilir
Siz Uygun Şekilde Ayarlayın Olmazsa

Veri sayfasındaki verilerin silinmesini nasıl engellerim acaba. Ayrıca Y sütünundaki isimler zaten ana dökümandaki isimlerden farklı. Bunları değiştirdiğimde benim isimlerde nasıl bir etkisi olur?

Veri
Sayfasındaki İsimleri Sildim
O Bölüm Şimdilik Sizin İşinize Yaramaz
Belki İleride kullanırsınız
Veri Dağıt Butonunu Tıkladığınızda
Veriler Silinmeyecek.

Son düzenleme:
Veri
Sayfasındaki İsimleri Sildim
O Bölüm Şimdilik Sizin İşinize Yaramaz
Belki İleride kullanırsınız
Veri Dağıt Butonunu Tıkladığınızda
Veriler Silinmeyecek.

Üstadım size karşı artık yüzüm tutmuyor.Sizi çok yordum ancak örnek listede dikat ettiyseniz, aktarılacak bilgiler her bir sayfanın kendine özgü.Yani standart değil.Sizin formül hepsini standart olarak aynı ana sayfa formatında ayırıyor.Birde bu listede TELEFON yerine örneğin TELEFAX Yazacak olsam " telefon" sayfasındaki çizelgeye TELEFAX bilgilerini atarmı acaba

Veri Sayfasında K Sutununda
Vasıta Başlığınında Altındaki Satırlara Ne Yazarsanız O İsimde Yeni Bir Sayfa açar
Her Sayfanın Sutun Başlıkları Değişiyor Diyorsanız Konu Beni Aşıyor.

Veri Sayfasında K Sutununda
Vasıta Başlığınında Altındaki Satırlara Ne Yazarsanız O İsimde Yeni Bir Sayfa açar
Her Sayfanın Sutun Başlıkları Değişiyor Diyorsanız Konu Beni Aşıyor.

Sizi bu kadar uğraştırdım ve sizde bu kadar sabırla bana cevap verdiniz.Bu kadar emek harcamanız bile benim için çok değerli. İşimi çözememiş olsak bile size minnettarım.Her şey için teşkkürler. Umarım bir başka kişi bu konuda destek olabilir

Sayın, SADULLAHCALI

Ekli dosyayı ve açıklamaları inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Sayın, SADULLAHCALI

Ekli dosyayı ve açıklamaları inceleyiniz.

Çok teşekkür ederim.İlk izlenimime gröe mükemmel görünüyor.Bu gün istediğim diğer linkleri de eklediğimde tam durumu belli olacak.Burada mutlaka paylaşacağım. Allah sizlerden razı olsun..

Çok teşekkür ederim.İlk izlenimime gröe mükemmel görünüyor.Bu gün istediğim diğer linkleri de eklediğimde tam durumu belli olacak.Burada mutlaka paylaşacağım. Allah sizlerden razı olsun..

Üstadım ellerinize sağlık.Gerçekten mükemmel olmuş.İlginizden dolayı size çok teşekkür ederim.

Geri