• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeler arasındaki farkı ortaya çıkarma

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba. Forumda arattım fakat dosyaların çoğu silindiği için örnekteki dosyalara ulaşamadım.

Excelde iki liste arasında kıyaslama yapıp birinci listede olup da ikinci listede olmayanları başka bir alana yazdırabileceğim bir yöntem olarak Excelde ne yapabilirim acaba?

Teşekkür ederim

Ali bey tekrar teşekkür ederim. Gönderdiğiniz linkteki dosyada epeyce formül kullanılmış fakat oldukça kullanışlı. Peki bu liste arasındaki farkı formülden başka bir yöntemle elde etmemiz mümkün müdür acaba?

Sadece öğrenmek için soruyorum. Teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla

Merhaba,

Alternatif olsun, ekteki dosyayı incelermisiniz..

.

Ekli dosyalar

Ali bey tekrar teşekkür ederim. Gönderdiğiniz linkteki dosyada epeyce formül kullanılmış fakat oldukça kullanışlı. Peki bu liste arasındaki farkı formülden başka bir yöntemle elde etmemiz mümkün müdür acaba?

Sadece öğrenmek için soruyorum. Teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla

Makro ile olabilir. Ekteki örneği inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Makro ile olabilir. Ekteki örneği inceleyiniz.[/QUOTe

sayfa1 ve sayfa2 karşılıştırılıp (ad soyad bölümü) aynı olanları yada farklı olanları bulabilirmiyiz. dosya ektedir, yapmak istediklerimi ayrıntılı yazdım. şimdiden teşekkür. bu arada kod gerçekten kısa ve işlevsel olmuş.

Ekli dosyalar

Geri