• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listeleme

Merhaba istediğiniz şey küçük bir makro ile kolaylıkla halledilir. Ortalama bulma olayı da düşey ara ile yapılabilir. Dosyanız hazır, 3 sayfa da 500 öğrenciye kadar giriş yapılabilir durumda, ancak sınavın birine girip diğerine girmeyen öğrenciler, değer hatası veriyor. hata veren kısmı boş hücreye yönlendiriyorum ama 2 ye bölmesi gerekirken yinede 3 sınavada girmiş gibi 3 e bölüyor. durumu çözersem göndereceğim

Son düzenleme:
merhaba istediğiniz şey küçük bir makro ile kolaylıkla halledilir. Ortalama bulma olayı da düşey ara ile yapılabilir. Dosyanız hazır, 3 sayfa da 500 öğrenciye kadar giriş yapılabilir durumda, ancak sınavın birine girip diğerine girmeyen öğrenciler, değer hatası veriyor. Hata veren kısmı boş hücreye yönlendiriyorum ama 2 ye bölmesi gerekirken yinede 3 sınavada girmiş gibi 3 e bölüyor. Durumu çözersem göndereceğim

çok memnunm olurum kardeşim
şimdiden tş ederim

Sayin savas_145 ,
Dosyayi gormedim telefondan bakiniyorum suan ama sizin mesajinizdan aklima gelen , egersay kullanin, dolulari saydirin, ortalama hesaplarken bu formulun sonucuna bolsun,boylece kac sinava girmisse öğrenci o kadar sinava boler, duseyaranin verdigi deger hatasi icinde egerhata kullanin eger deger yanlissa kismina "" yazin bos biraksin. Boylece dolulari saymaniz icin sıkinti kalmamis olur. Bu uc formulu ic ice yazinca olur gibime geldi.

selam,
bunu en baştaki mesajınızda belirtseydiniz çözüm de ona göre olurdu.
Şu an için mümkün değil... herşeyi yeniden yapmak lazım KARDEŞ...

Geri