• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listeleme

Dosya görmeden bir şey diyemem. Dikkat ederseniz orjinal dosyada her öğrenci için eşit sayıda satır (31 satır) ayrılmış ve seçmeli dersler de her öğrenci için belirli bir satırda (adı soyadından sonra 15 satır başka, 16. satır seçmeli ders) başlıyor. Ben de makroyu bu sabit değerlere göre oluşturdum zaten.

Yeni sistemde de böyle sabit değerler olursa kendiniz de yapabilirsiniz.

Dosya görmeden bir şey diyemem. Dikkat ederseniz orjinal dosyada her öğrenci için eşit sayıda satır (31 satır) ayrılmış ve seçmeli dersler de her öğrenci için belirli bir satırda (adı soyadından sonra 15 satır başka, 16. satır seçmeli ders) başlıyor. Ben de makroyu bu sabit değerlere göre oluşturdum zaten.

üstad dosya ekte listelemeye okul numarası sınıfı ve adı soyadı eklenirse daha güzel olur.e-okula da ona göre aktarırım.

Ekli dosyalar

üstad bu arada öyle yapalım ki sürekli kullanılsın.seneye 7.sınıflarda olacak.sayfa sayısı artacak.

Son düzenleme:
soruma bir çözüm bulunamadı mı arkadaşlar

hocam ellerine sağlık.yalnız hocam malum seneye de 7.sınıflar olacak onları da buraya ekleyebilir miyiz?yoksa tekrar bir çalışma mı yapmak lazım?

Sayfalar aynı biçimde olursa kodlar sonuca götürür. Eğer farklı olursa kodlari düzenlemek gerekir.

tamam hocam ellerinize sağlık size de zahmet verdim hakkınız helal edin.

Üstad 3 seçmeli derse göre çizelgeyi ekte.

Ekli dosyalar

erdenek hocam excele aktarılmış bu listeyi e okulda nereden ve nasıl alabildiniz.ben bulamadım anlatabilirseniz çok sevinirim

erdenek hocam excele aktarılmış bu listeyi e okulda nereden ve nasıl alabildiniz.ben bulamadım anlatabilirseniz çok sevinirim

hocam biraz uzun iş ama kısaca anlatayım.Karneleri sınıf sınıf e-okuldan pdf olarak aldım.daha sonra bunları tek pdf yaptım.dönüştürücü programı aracalığıyla excele dönüştürdüm.Siz kanelerinizi alın pdf olarak kaydedin ben diğer işlemleri hallederim.

erdenek hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkürler takıldığımda yardımınıza başvuracağım inşallah.

ne demek hocam yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve

Geri