• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeleme

Excel Vers. ve Dili
2003
forumda bi çok bu şekilde örnek var ama benim aradığımı tam anlamı ile bulmadım bu konuda çok bilgim yok ama makro ile ilgili bazı şeyler yapabiliyorum benim istediğim ekde bulunan 3 sayfanın tamammı alt alata gelecek şekilde sıralanması alttaki satırlar haricinde sayfalarda olacak ama ben sadece istediğim 3-5 sayfayı listelemek istiyorum bu mümkünmüdür ? makro her çalıştığında yenilemesi gerekiyor ve il çalıştırdığımda 30 satır varsa örneğin diğer çalıştırdığımda bu sayı 20 satırsa alttaki 10 satırıda silmesi gerekiyor yani sürekli güncellemesi gerekiyor makroyu çalıştırdığımda

Şimdiden Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Genel sayfasını en başa taşıyın
Sub Aktar()
Dim i As Byte
Dim alt, son As Integer
Range("B2:K1000") = ""
For i = 2 To Sheets.Count
son = Sheets(i).Range("B1000").End(3).Row
alt = Range("B1000").End(3).Row + 1
Sheets(i).Range("B12:K" & son).Copy Range("B" & alt)
Next
End Sub
Kodunu deneyiniz.

sayfa isimlerini vererek yapamazmıyız benim dosyada 15 tane sayfa var kodun mantığını anlamadığım için üzerinde oynama yapamıyorum ve bu bazı sayfaları aktardı aktarmasını istemediğim sayfalarıda aktarmış istdiğim sayfa isimlerini verebilirsem çok iyi olur

sanırım yanlış anlattım dosya içerisinde Genel sayfasının içine sadece ali ve mehmet sayfaları listelesin istiyorum mesala yani listelenecek sayfaları ben belirmek istiyorum dosyanın içerisinde 15 tane sayfa var ama ben 5 tane sayfayı listelemek istiyorum mesala sayfaların ardarda olması gerekmeden şu şu şu sayfalar diye kısıtlama yapabilirmiyim

İşte bende bunu diyorum. 15 sayfa var siz 5 sayfa sıralamak istiyorsunuz. O 5 sayfayı bir yerde belirtmeniz gerekiyor.
Yada Msgbox ile size sorup, Evet Hayır şeklinde onay ile aktarılabilir.

yardımcı olabilecek biri varmı

Geri