• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeleme ve liste güncelleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Ek-li dosyamda dilim döndüğünce sorunumu dile getirmeye çalıştım. Kısaca sayfa1 de herhangi bir hücreden veri girişi yaparak sayfa2 de sıralı bir liste oluşturmak ve listemin herhangi bir sırasında bulunan bir alanda değişiklik olduğunda güncellemeyi sayfa1 den sıralamayı bozmadan yapabilmek

Ekli dosyalar

Ekteki dosyaya bir goz atiniz. Anladigim kadariyla isteginizi gerceklestirmeye calistim.

Son düzenleme:
10 numara olmuş

Ekteki dosyaya bir goz atiniz. Anladigim kadariyla isteginizi gerceklestirmeye calistim.

Emeğinize sağlık. İstediğim gibi olmuş. Teşekkür ederim. Daha stabil olabilmesi için için benim bilgi girişi yaptığım alan silinerek Sizin düzenlediğiniz alan üzerinden hem bilgi girişi hemde güncelleme yapılabilirmi.

Rica ederim. Formul kullandigimiz alanlar uzerine veri girisi yaparsak formullerimiz kaybolacagindan ne yazik ki, hem arama hem de guncelleme islemini ayni yerden yapmak mumkun degil. Ya da soyle soyleyeyim, bir yolu varsa da ben bilmiyorum. Fakat dosyayi isteginiz dogrultusunda biraz makyajladim ve kullanim kolayligi adina aciklamalar ekledim. Ekte son halini bulabilirsiniz.

Iyi calismalar.

Ekli dosyalar

İlgi, alaka ve emeğinize Teşekkür ederim.

Geri