• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listedeki verilerin hepsi ait olduğu sütunlara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan manda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
Benim sorunum Alınan ürnlerin markaları var ve bu markaların çeşitli ürünleri.Sorun şu mal alımı yaptığımda
markayı ve ürününlerini excelle yazıyorum.Ayrıca bir sütunum daha varki oda alınan markaların başlıklarını taşıyor.Sorun şu alımını yaptığım ve markasını yazdığım ürünlerin çeşidini diğer markası yazılı başlıklı sütunlara aynı ise karşılığı gelen ürn çeşidini alıp sütuna yazsın.Ama mükerrer olmasın.......
Örnek ektedir saygılarmla

Ekli dosyalar

markalar örnektekinden fazla
İlgilenirseniz sewinirim......

Ayrıca sayın İhsan Tank (Siz olduğunuzu sonradan fark ettim ki bunu o yüzden rica ediyorum )bu listesini oluşmasını istediğim konumu başka bir sayfa içinde gerçekleştirmek istiyorum anlatım açısından kolaylık olsun diye aynı sayfa ya koymuştum da....

Ayrıca sayın İhsan Tank (Siz olduğunuzu sonradan fark ettim ki bunu o yüzden rica ediyorum )bu listesini oluşmasını istediğim konumu başka bir sayfa içinde gerçekleştirmek istiyorum anlatım açısından kolaylık olsun diye aynı sayfa ya koymuştum da....

merhaba
eki inceler misiniz
Kod Sayfa2 aktif olduğunda tetiklenir.
Sayfa3'te markalar tek'e düşüyor silmeyiniz.

Ekli dosyalar

sayın İhsan bey işte budur.Yanlız istemediğim şey ve olmaması gereken ikinci sayfadaki veriler tamam ama fiatıda almasını istemiyorum.fiatı 1 .sayfadaki tekrar
tekrar yzılan verilerin içinden enson tarihli verilerin karşısına denk gelen fiatı seçip yazsın.Biliyorum biraz çok olduğumu sanıyorum ama inanın işyerimde girilmesi gereken birsürü ürün bunun için bekliyor.İlgi alakanız için şimdiden
Allah razıolsun
saygıolarımla........

Arkadaşlar excellden çok anlamam deyinki senin derdine çare yoktur başka çareler düşüneyim
Lütfen bir cevap işyerim için çok lazım
klavye tutan parmaklarınız şimdiden dertgörmesin.....Mübarek ramazana giriyoruz sewaptır..

Geri