• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listedeki bilgileri forma aktarma

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar 600-1000 arası olacak bir listem var excellde .
Şöyle ki ;

Ekte sayfa 1.deki listedeki kişileri sayfa 2 de ki formdaki sarı ile işaretlenmiş yerlere aktarmak istiyorum .İlçe ve mahalle önemli değil . ama sokak ve cadde yazan adresler var sokağı da caddeyi de fromdaki sokak adı kısmına atsın , kapı numarasını da kapı no yazan yere atsın telefonu da telefon no yazan yere atsın istiyorum . yardımcı olursanız sevinirim .

Ekli dosyalar

Yanyana 600 ADET FORM AÇACAĞIM
AÇTIĞIM HER FORMA LİSTEDE SIRADAKİ BİLGİLERİ AKTARSIN İSTİYORUM

eğer adres kısmında sokak cadde ve kapı no ayırmak zor olacaksa hepsini tek bir hücreye de aktarabiliriz .

Arkadasım kolay gıbı ama anlamadım nasıl olacak sayfa 1 de adres kısmını ayrı hucrelere yazamazmıuyız yanı a1 adı soyadı b1 e mahallec1 e kapıno falan gıbı ordanda sectığını atmak için bişeyler yapabılırız

tamam olabilir

önce a1 adı soyadı b1 e mahalle c1 e kapı no olarak ayırıp ordan da diğer tarafa attırabilirsek o da olur

Arkadaşlar sonuca ulaşamadık bir türlü . Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara da teşekkürler .

Arkadaşlar yokmu bana cevap verecek kimse rica ediyorum . Önemli olmasa bu kadar sık yazmazdım . Bu gün çözmek istiyorum mümkünse yardımcı olacak kimse varsa rica edeceğim tekrar .

Arkadaşlar çok mu zor istediğim şey lütfen rica ediyorum bir çözüm .

Geri