• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listede Bulunan Puanları Başka Bir Listeye Büyükten Küçüğe Doğru Sıralama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
Örnek dosyadaki "Sınıfların Hepsi" sayfasında bulunan 7 sınıfa ait öğrencilerin YIL SONU GEÇME NOTU nu (""Sınıfların Hepsi" sayfasındaki X sütununa göre)
büyükten küçüğe doğru "Puan Sıralaması" sayfasındaki listeye yazdıran makroya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim

örnek dosya:
http://s7.dosya.tc/server5/nypby5/Kitap1.xlsx.html

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ediyorum. Sağolun, çok işime yaradı.

Sınıfların isimleri değiştirilince makro çalışmıyor, düzeltebilir misiniz
örneğin 9-a sınıfını 12-d yapınca gibi, çünkü her yıl kullanmak istiyorum dolayısıyla sınıfların ismi de değişecek bu nedenle buna çözüm bulabilir misiniz, şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba Teron,

Muygun arkadaşımızın göndermiş olduğu dosyada sınıfları değiştirdiğinizde herhangi bir problem teşkil etmeden veriler ekrana gelmektedir. Dilerseniz son satırın altına var olmayan bir sınıfın ögelerini örnekleyerek tekrar test edebilirsiniz. (ABC sınıfı gibi..) Eklemiş olduğunuz sınıfı; Sınıf seçim kutusunda göreceksiniz. Getir dediğinizde gelmediğini düşünüyorsanız sayfayı yukarı doğru kaydırmayı deneyiniz.

İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim.Bazı sayfa satırlarını atlamışsınız F G Q ben onları ekledim, tekrar teşekkür ederim ellerinize sağlık

Rica ederim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Kolay gelsin.

Rica ederim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Kolay gelsin.

her sınıfı kendi içinde (yıl sonu notuna göre) sıralamayı daha kolay bir şekilde yapan ve sınıf ismi değiştiğinde aynen yansıyan bir kod yaza bilir misiniz çünkü tüm sınıflar listesi yedi farklı sınıftan veri aldırarak oluşturdum

Sınıflar ard arad mı sıralanaçak yoksa sizi düzenlediğiniz gibi aralıklı olarak mı düzenleneçek boşuna uğraşmayalım diye soruyorum.Biraz çalışmam gerekebilir, zaman alabilir.

Her sınıf kendi içinde sıralanırsa benim için daha iyi olur örnek 9-A sınıfını kendi içinde sıralanması gibi

Son düzenleme:
Onu anladım.Puan sıralama listesinde 9/A peşinde boşluk olmadan 10/B mi geleçek sizin bıraktığınız boşluk bırakılıp 10/B mi geleçek şekil nasıl olaçak ? Onu soruyorum.Tek tek seçerek mi olaçak. Nasıl olduğunu açıklarsanız olabilir.

Son düzenleme:
Puan sıralama listesinde 9/A peşinde boşluk olmadan 10/B gelecek şekilde olabilir,

Onu anladım.Puan sıralama listesinde 9/A peşinde boşluk olmadan 10/B mi geleçek sizin bıraktığınız boşluk bırakılıp 10/B mi geleçek şekil nasıl olaçak ? Onu soruyorum.Tek tek seçerek mi olaçak. Nasıl olduğunu açıklarsanız olabilir.

Puan sıralama listesinde 9/A peşinde boşluk olmadan 10/B gelecek şekilde olabilir,

İsteğinize göre düzenlenmiş dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba.

Sayın çıtır şu an çevrim içi değil, belgeye ulaşmanızı ben sağlayayım dedim.
Belgeye, fareyle buraya tıklayarak erişebilirbiniz.
.

Çoooook Teşşekür ederim " ÇITIR" , harika olmuş. Ömer bey size de teşekkür ediyorum, linki yolladığınız için

Çoooook Teşşekür ederim " ÇITIR" , harika olmuş. Ömer bey size de teşekkür ediyorum, linki yolladığınız için

Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Ömer bey'e benim yokluğumda yardımcı olduğu için bende teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri