• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

liste yapmak

Sayın, yysezer

Örnek dosyanız güzel olmuş, fakat ne istediğiniz açık net ve anlaşılır değil (Bana göre) biraz daha açıklama yapma imkânınız varsa açıklar mısınız? Hangi veriyi nereye almak istiyorsunuz, sayfalardaki veri dataya mı, datadaki veriler sayfalara mı aktarılacak gibi?

data deki verileri sayfalara yerleştirmek istiyorum örneğin data daki 1 numaralı tabloda a firması üç aylık kurumlar vergisi katma değer vergisi geçici vergi form ba-bs seçeneği işaretli işaretli olanlar sayfalara yerleştirmek istiyorum bu şekilde yapma şansımız olur mu benim hiç umudum yok yada excel bilmediğim için biraz umutsuzum

data deki verileri sayfalara yerleştirmek istiyorum örneğin data daki 1 numaralı tabloda a firması üç aylık kurumlar vergisi katma değer vergisi geçici vergi form ba-bs seçeneği işaretli işaretli olanlar sayfalara yerleştirmek istiyorum bu şekilde yapma şansımız olur mu benim hiç umudum yok yada excel bilmediğim için biraz umutsuzum

İşaretli olanları sayfalara x olarak işaret mi koyacaksınız, yoksa A firmasına ait vergilerin toplamı gibi rakamsal olarak mı veri aktaracaksınız? Bu bilgiyi tam vermeniz halinde ben veya diğer değerli arkadaşlarımızdan olumlu bir çalışma çıkacaktır.

Kusura bakmayın onuda açıklamam gerekirdi dataki Sadece adı soyadı kısmı diğer sayfalara gidecek örnekmekme olarak data 1 numaralı satır a şirketinin stopaj üç aylık x koydum a şirketini stopaj üç aylık sayfasını atmasını istiyoırum. 2 numaralı satırda b şirketinde üç aylık kısım boş onu stopaj üç aylık listesinde görmiyecek. 3 numaralı c şirketinde üç aylık yine işaretlenmiş oda stopaj üç aylık sayfasına sadece adı soyadı gidecek. böyle bir şey yapmak mümkün mü_?

süper olmuş elin kolun dert görmesin süper olmuş allah razı olsun senden..

Cümlemizden Allah Razı olsun
İyi çalışmalar.

Bu konuyu Muhasebe foruma atabilirmisiniz konu kaybolup gitmeden isteyen yararlansın herkesin işini görür diye düşünüyorum. ilginize teşekkür ederim..

Geri