• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste sonu oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
2016
Merhaba arkadaşlar; ekli dosyamda bir listem var, bu liste bittiği yerde ekteki gibi olmasını makro ile istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bu şekilde deneyin.

Kod:
Sub Metin()

Dim son As Long, sira As Long

Range("A" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row).ClearContents

son = Cells(Rows.Count, "C").End(xlUp).Row
    sira = Range("A" & son)

Range("A" & son + 2) = "//////////////////////////////// İş bu listenin " & sira _
                        & "(" & Yaz(sira) & ") kişiden ibaret olduğu tasdik olunur. ////////////////////////////////"""

End Sub
.

Ömer bey elinize sağlık güzel olmuş, diğer isteğim imza için onay bölümü idi bunada bir bakarmısınız. Yani E7, E8, E9'daki verilerde, listenin 4 satır altında "E" kolonunda olsun (ekteki örnekte var )bu yönde bunun için yazarsan sevinirim Teşekkür ederim.

Veri süz

şöyle bir şey mi aradığınız?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yusuf bey hayır hayır, bu kolay bir şey ama ben yapamadım, bunu resmi bir yazı düşün üstleri de var sadeece tablonun sonunda E7, E8 VE E9 daki veriler her seferinde tablonun bittiği yerin 4 satın altında E sütununda olacak bu kadar yani tablo onaylamak için ad soyad ünvan olacak şekilde. Bakın ömer bey diğerini yapmış bununda iki satır altında yukarıdaki imza bloko aşağıda olacak . teşekkürler

Bu şekilde deneyin.

Kod:
Sub Metin()

Dim son As Long, sira As Long, soni

soni = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row

Range("A" & soni, "E" & Rows.Count).ClearContents

son = Cells(Rows.Count, "C").End(xlUp).Row
    sira = Range("A" & son)

Range("A" & son + 2) = "//////////////////////////////// İş bu listenin " & sira _
                        & "(" & YAZ(sira) & ") kişiden ibaret olduğu tasdik olunur. ////////////////////////////////"""

Range("E" & son + 5) = "ONAY"
    Range("E" & son + 6) = Range("E7")
    Range("E" & son + 7) = "unvan rütbe"
    Range("E" & son + 8) = "rütbe"

End Sub
.

Eksik olmayın ömer bey dua ile kalın. Kusura bakmayın sizin için çok kolay olan bizim için zor oluyor, yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Range("E" & son + 5) = "ONAY"
Range("E" & son + 6) = Range("E7")
Range("E" & son + 7) = "unvan rütbe" 'bu değeri hücre içinde ortalamak istiyorum kod nasıl olacak
Range("E" & son + 8) = "rütbe", xlCenter

Teşekkürler.

Kodların devamına eklersiniz.

Range("E" & son + 7).HorizontalAlignment = xlCenter

.

Geri