• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste kutusu aracılığı ile diğer sayfaların önizlemesi

Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Merhabalar;
Aşağıdaki çalışma kitabında IZIN isimli sayfam var, panel ayarında bir şey personellerin giriş çıkışlarını toplu takip ediyorum . Diğer sayfaların ön izlemesini Liste Kutusu şeklinde yapmak istiyorum. Mesela diğer sheetler o liste kutusunun içerisinde olsun , üzerine tıkladığımın önizlemesini görebileyim. Böyle bir imkan var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://s6.dosya.tc/server6/t81co3/Kitap1.xlsx.html

Merhaba dosyaniza baktım ama birşey anlamadım
Diğer sayfalarda a sütununda sadece rastgele yazılmış birkaç sayı var. Nasıl bor şey istediğinizi anlamadım acikcasi

Merhaba dosyaniza baktım ama birşey anlamadım
Diğer sayfalarda a sütununda sadece rastgele yazılmış birkaç sayı var. Nasıl bor şey istediğinizi anlamadım acikcasi

Evet sayılar öylesine yazılmış sayılar , ama işte o sayfa da her ne olursa olsun onun önizlemesini görmek istiyorum. Personel sayfası gibi düşünün onu giriş çıkış saatleri ve hangi günler izinli olduğu yazıyor. 25 adet öyle sayfa olduğunu düşünün her bir sayfa ayrı bir personelin. Ben ise IZIN isimli sayfamda liste kutusunda o personelin isimlerini görmek istiyorum ve istediğim ismi seçtiğimde önizlemesini görmek istiyorum incelemek için. Önizlemeden kastım ise hani ctrl + p yaparız da yan tarafta yazdırmadan önce önizleme gözükürya, onun gibi bir şey olsa benim için kâfi , amacım yüzeysel olarak incelemek çünkü.

Bağlı resim yapılabilir ama her bir sayfanın kaç satırında ve kaç sütununda veri olacak.
Maç. Kaçıncı satıra kadar gidebilir

Geri