• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste hesaplama yapmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hunter57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba Dostlar...

Ben Film Dolumu yapıyorum.Filmlerim excell şablonunda düzenli bir sıra halinde Listenin en altında 4 ayrı kategori var 3D (3BOYUTLU FİLMLER) - BLURAY FİLMLER - HD DİZİLER VE HD BELGESELLER Diye.BLURAY FİLMLER Kategorisinde 1499. sıraya kadar herşey normal kırmızı alana X işareti koyduğumda sağ üstte filmin boyutunu hesaplıyor.Gel gelelim 1500. sıradan sonra hesaplama yapmıyor.Kafayı yemek üzeriyim bir türlü beceremedim.Konu hakkında uzman arkadaşlardan yardım istiyorum.Listeyi bu linke tıklayarak yada adres satırına yapıştırarak indirebilirsiniz.Benim için çok çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

http://www.arsivden.com/dosyalar/15....lm.Listesi.xls

Merhaba,

Dosya eklememiş yada ekleyememişsiniz, çoğu üye, ben de dahil verilen linklere gidip dosya açmıyoruz,

Tahminen formüller 1499'da bitiyor, tahminen diyorum tabii,

Formüllerdeki 1499 sayısını artırarak (örn.;2000 yaparak) denemenizi öneririm.

Olmaz ise ve dosya ekleyebiliyorsanız kati çözüme ulaşılabilir sanıyorum.

Kolay gelsin.

Merhaba,

Dosya eklememiş yada ekleyememişsiniz, çoğu üye, ben de dahil verilen linklere gidip dosya açmıyoruz,

Tahminen formüller 1499'da bitiyor, tahminen diyorum tabii,

Formüllerdeki 1499 sayısını artırarak (örn.;2000 yaparak) denemenizi öneririm.

Olmaz ise ve dosya ekleyebiliyorsanız kati çözüme ulaşılabilir sanıyorum.

Kolay gelsin.

Hocam cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Ben bu tabloyu bir siteden almıştım.Excelle yapancıyım.Dostum senden ricam www.arsivden.com sitesine girip hemen ana sayfada listeyi göreceksin.Tıkladınmı iniyor.Normal linki verdim ama hata verdi bende anlamadım.Gözünü seveyim yardımcı ol müşterilerime mail atcam atamıyorum.

Merhaba konu başlığını düzeltin
Sizin formüller yardımcı sütün içeriyor, o sütundaki formüllerde bir aşamadan sonra yok.Mesela
N1422==EĞER(A1422="";"";B1422)
Yardımcı sütun içermeyen aşağıdaki formülleri kullanın.

K2 hücresine
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((A6:A2000<>"")*(B6:B2000))/1000

K3 hücresine ise aşağıdaki formülü dizi formülü olarak giriniz.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((A6:A2000<>"")*(EĞER(A6:A2000<>"";1;0)))

A ve B 2000 leri kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Merhaba konu başlığını düzeltin
Sizin formüller yardımcı sütün içeriyor, o sütundaki formüllerde bir aşamadan sonra yok.Mesela
N1422==EĞER(A1422="";"";B1422)
Yardımcı sütun içermeyen aşağıdaki formülleri kullanın.

K2 hücresine
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((A6:A2000<>"")*(B6:B2000))/1000

K3 hücresine ise aşağıdaki formülü dizi formülü olarak giriniz.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((A6:A2000<>"")*(EĞER(A6:A2000<>"";1;0)))

A ve B 2000 leri kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Hocam senin ellerin dert görmesin Allah razı olsun sadece ]=TOPLA.ÇARPIM((A6:A2000<>"")*(B6:B2000))/1000 bunu yaptım hesaplama yaptı.İkinci formül film sayısını gösteren alanı bozuyor onu kullanmadım.önemli olan filmlerin boyutunun hesaplanmasıydı.Çok çok çok teşekkür ederim.Saygılar...

Rica ederim.
İkinci formülü hücreye girdikten sonra (kopyala yapıştır da olabilir) hücreden CTRL+SHIFT+ENTER ile çıkmak lazım.(Dizi formülü)

Geri