• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Liste Düzenleme Yardım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-Türkçe
Sevgili arkadaşlar,
Ben henüz forumda yeniyim ayrıca excelde de yeniyim.
Farklı illerdeki derneğimize kurul seçeceğiz. Kurulumuz için başkan ve üye adaylarını listelememiz gerekiyor. Kurul sayfasındaki kişi isimlerini genel bilgiler sayfasına getirebiliyorum ama diğer bilgilerini yan taraftaki kişi bilgileri kısmına nasıl getireceğim. Yani kişi ismi genel bilgiler sayfasına geldikten sonra kişi ismine tıklayarak yada bir buton seçeneğiyle kişilerin tüm bilgilerini yan taraftaki kişi bilgileri kısmına getirmem gerekiyor. Bana yardım eder misiniz?
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

. . .

Listele butonu;
Kurul ve üye listesini oluşturur.

Bilgileri Getir butonu;
Kurul (B) sütunu
Üye (E) sütunu

bilgilerini getirmek istediğiniz kurul veya üye
ismi seçin ve butonu tıklayın.

. . .

Ekli dosyalar

Sevgili Hüseyin Çoban bey kardeşim.
Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim, hem kullanmamı hem de anlamamı sağladın.
Bir sorum daha olacaktı. Oradaki kurul başkanı ve üyelerini listelemek için başka bir isim yazdığımızda, örneğin yönetim kurulu, yönetim kurulu üyesi yazdığımda oradaki bilgiler yok olmakta end debug seçenekleri olan bir sayfa açılıyor.
Oradaki sayfa ve hücrelerde bulunan bilgileri değiştirdiğimde bozulmamasını nasıl sağlarım.
Saygılarımla.

Son düzenleme:
Bir sorum daha olacaktı. Oradaki kurul başkanı ve üyelerini listelemek için başka bir isim yazdığımızda, örneğin yönetim kurulu, yönetim kurulu üyesi yazdığımda oradaki bilgiler yok olmakta end debug seçenekleri olan bir sayfa açılıyor.
Oradaki sayfa ve hücrelerde bulunan bilgileri değiştirdiğimde bozulmamasını nasıl sağlarım.
Saygılarımla.
. . .

Ne yapmak istediğiniz tam anlamadım.
Tabloda nerede değişiklik yaptınız. Son halini ekleyiniz.
Debug seçeneğini tıklayın, hata veren kodları sarı ile boyar.
Sarı boyalı kodları buraya yazınız. İnceleyelim.

. . .

Şimdilik istediğim gibi oldu ve işimizi görüyor çok şükür.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
Bir sorunla karşılaşırsam yeniden yardımınıza başvururum inşallah.
Allaha emanet olun.
Sağolun.

Geri