Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listbox'tan seçilen verinin spinbutton ile yukarı veya aşağı taşınması
Ekte gönderdiğim dosyada listboxta seçtiğim verinin spinbutton ile istediğim satıra taşınması için gerekli kodlar hususunda yardımcı olabilirseniz memnun kalacağım. İyi çalışmalar.
Sitede zannedersem Haluk üstada ait bir örnek mevcuttu, aramanızı tavsiye ederim. Ben kütüphanemdeki bir örneği ekliyorum, yalnız kaynağını bilmiyorum.
Bu örneği çalışmama uygulamaya çalıştım. Ancak kod hataları yüzünden verimli çalıştıramadım. Bir veriyi en son satıra taşıdıktan sonra son satırdan sonra devam etmemesi, ilk satıra gelince durması lazım ve verilerin sırası değişince sıra numaralarının yeniden düzenlenmesi gibi durumlar sözkonusu. Bunları benim şu haliyle yapmam imkansız. Verdiğim linkte sorunuma çare bulabilirdim. Ancak kodlar ve dosyalar silindiği için işime yaramadı. http://www.excel.web.tr/f48/listbox-ta-satyra-tyklayynca-o-sayfadaki-satyry-secsin-t7256.html. Benim düşündüğüm şekilde olması mümkünse ve yapılabiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim. Yok mümkün değilse bu mevzuyu kapatır, çalışmayı halihazır durumuyla kullanmaya devam ederiz. Vaktinizi aldığım için özür dilerim. İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.