• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listbox'tan seçilen verinin spinbutton ile yukarı veya aşağı taşınması

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Ekte gönderdiğim dosyada listboxta seçtiğim verinin spinbutton ile istediğim satıra taşınması için gerekli kodlar hususunda yardımcı olabilirseniz memnun kalacağım. İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sitede zannedersem Haluk üstada ait bir örnek mevcuttu, aramanızı tavsiye ederim. Ben kütüphanemdeki bir örneği ekliyorum, yalnız kaynağını bilmiyorum.

Ekli dosyalar

Bu örneği çalışmama uygulamaya çalıştım. Ancak kod hataları yüzünden verimli çalıştıramadım. Bir veriyi en son satıra taşıdıktan sonra son satırdan sonra devam etmemesi, ilk satıra gelince durması lazım ve verilerin sırası değişince sıra numaralarının yeniden düzenlenmesi gibi durumlar sözkonusu. Bunları benim şu haliyle yapmam imkansız. Verdiğim linkte sorunuma çare bulabilirdim. Ancak kodlar ve dosyalar silindiği için işime yaramadı. http://www.excel.web.tr/f48/listbox-ta-satyra-tyklayynca-o-sayfadaki-satyry-secsin-t7256.html. Benim düşündüğüm şekilde olması mümkünse ve yapılabiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim. Yok mümkün değilse bu mevzuyu kapatır, çalışmayı halihazır durumuyla kullanmaya devam ederiz. Vaktinizi aldığım için özür dilerim. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Bu kod sadece belli bir satırı yukarı ve aşağıya taşıyor. Bu kod üzerinden uyarlamaya çalışıyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
Geri