Soru ListBox'ta T.C Kimlik Numarasına Maske Uygulama?

Excel Vers. ve Dili
2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-02-2024
Merhaba arkadaşlar.
Ekli dosyada da görüleceği üzere access veritabanından userforma veri alıyorum.
Programa giriş yapan kullanıcının yetkisi "2" ise ListBox'ın 2. kolonunda gösterilen T.C Kimlik Numarası kolonunun baştan 3 karakter ve sondan 3 karakterini gösterip ortadaki karakterleri *** şeklinde göstermek istiyorum.
Kullanıcılar:
Süleyman Savaş-123456
free-free

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
02/05/2019
Merhabalar Userform1 in üzerine yıldızla diye buton koydum. gerekli işlemi o fonksiyon yapıyor dosyanızı bozmamak için sizin kodlamanızın aralarına müdahale etmedim . kendimce bir yıldızlama yolu yaptım umarım işinize yarar :)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
07-02-2024
Merhabalar Userform1 in üzerine yıldızla diye buton koydum. gerekli işlemi o fonksiyon yapıyor dosyanızı bozmamak için sizin kodlamanızın aralarına müdahale etmedim . kendimce bir yıldızlama yolu yaptım umarım işinize yarar :)
Teşekkür ederim arkadaşım.
Aşağıdaki şekli ile sorun giderilmiştir.
Kod:
 rs.Open "select KIMLIK,ADI_SOYADI,mid(TC_KIMLIK,1,3)& '*****' & mid(TC_KIMLIK,9,11),IL,ILCE,SICIL,SINIF,UNVAN,GOREV,FIRMA,KURUM,BASKANLIK,BIRIM,HASTANE,KLINIK,ISTIHDAMI,YERLESKESI,KAT,ODA_NO,IS_TEL,FAKS,DAHILI,CEP,E_POSTA,DURUMU,ADRES,VERGI_D,VERGI_N,NOTU,DOGUM_YER,DOGUM_TAR,KAN_GRUBU,ISE_GIRIS_TAR,IS_CIKIS_TAR from [REHBER]", baglan, 1, 1

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
02/05/2019
OO Bu Daha İyi :) Daha hızlı Çalışır :)